Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підготовка до позачергової сесії: працювали депутатські комісії
2019-07-11

У рамках підготовки позачергової сесії міської ради, що відбудеться 12 липня, напередодні відбулося засідання бюджетної та комунальної депутатських комісій, на яких було розглянуто низку питань. Основні з них стосувалися  ситуації, що склалася на комунальних підприємствах, подальшої роботи та підпорядкування: ОКВПВКГ “Миргородводоканал” та ОКВКП "Полтавапаливо".

Головним питанням розгляду на обох комісіях була критична ситуація із водопостачанням та обговорення шляхів вирішення цієї проблеми. Як стало відомо, 11 липня про ОКВПВКГ “Миргородводоканал”  говорили і на засіданні постійної комісії обласної ради з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження, будівництва, транспорту та зв’язку, де був присутній міський голова Сергій Соломаха. Він повідомив, що комісія проголосувала про призупинення рішення облради від 21 грудня 2018 року про приєднання обласного КП “Миргородводоканал” до КП Полтавської облради “Полтававодоканал”. Сергій Соломаха висловив готовність взяти підприємство на утримання міста.

“Ще у травні було підготовлене рішення про передачу обласного підприємства “Миргородводоканал” місту, але сесія не відбулася, і паралельно обласна рада прийняла рішення про приєднання до “Полтававодоканалу”. Таким чином, зараз підприємство в стані реорганізації. Ми зберемо позачергову сесію міськради і підготуємо звернення про передачу підприємства місту”, – зазначив він.

Нагадаємо, через складний технічний і фінансовий стан першого, Миргород, який  вважають візитівкою області, ледь не залишився без води після того, як вийшов з ладу водозабор. На засіданні профільних комісій Миргородської міської ради депутати гостро і активно обговорювали цю тему. Вкотре проаналізувавши ситуацію та висловивши різні точки зору, депутати обох профільних комісій підтримали проект звернення до Полтавської обласної ради щодо передачі до комунальної власності територіальної громади міста Миргорода ОКВПВКГ "Миргородводоканал".

Також депутати погодили і аналогічний проект звернення до обласної ради щодо передачі до комунальної власності територіальної громади міста Миргорода Миргородського паливного складу ОКВКП "Полтавапаливо".

Підтримали комісії зміни до рішення сорок другої сесії міської ради сьомого скликання від 21 грудня 2018 року №277 "Про міський бюджет на 2019 рік", затвердили Програму з реалізації проекту "Реконструкція центру естетичного виховання за адресою: вул. Грекова,5 в м. Миргород Полтавська обл." у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України, а також зміни до рішення 21 сесії міської ради 7 скликання від 27 лютого 2017 року №5 "Про затвердження Програми будівництва, реконструкції та модернізації об'єктів інфраструктури міста Миргород на 2017-2021 роки".

На порядку денному також було проаналізовано стан виконання рекомендацій попередніх комісій

.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]