Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні
2016-03-24

У Києві, в рамках Українсько-норвезького проекту «Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні» відбулася початкова конференція робочих груп з підвищення ефективності надання послуг в сфері освіти, охорони здоров’я та соціального захисту населення.

У заході взяли участь близько 70 представників органів місцевого самоврядування та комунальних закладів охорони здоров'я, освіти та соціального захисту з міст-учасників проекту, а також представники профільних Міністерств, норвезькі експерти та представники Норвезької асоціації місцевих і регіональних влад.

З вітальними словами до учасників звернулися Виконавчий директор АМУ Мирослав Пітцик та директор Норвезької асоціації місцевих і регіональних влад Еліта Цакуле. Привітав учасників і Посол Норвегії в Україні Йон Елведал Фредріксен, який зазначив, що у проекті буде забезпечено майже загальнонаціональне представництво - учасниками стануть міста з 22 областей України.

Директор Центру розвитку та впровадження проектів АМУ Олена Томнюк презентувала проект «Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні», який впроваджує АМУ у співпраці з Норвезькою асоціацією місцевих і регіональних влад та Норвезьким інститутом міського і регіонального розвитку за фінансової підтримки МЗС Норвегії. Діяльність проекту передбачає річний цикл роботи груп з підвищення ефективності надання послуг у сферах освіти, охорони, соцзахисту.

Методологію роботи мереж з ефективності учасникам презентувала Еліта Цакуле, директор Норвезької асоціації. У рамках проекту посадові особи органів місцевого самоврядування міст-учасників: оцінюватимуть якість послуг, що надаються населенню шляхом аналізу статистичних показників і проведення соціологічного опитування населення та безпосередніх надавачів послуг; готуватимуть і впроваджуватимуть плани підвищення ефективності надання послуг населенню у відповідних галузях. 
  Дослідницький компонент проекту презентувала керівник Норвезького  інституту місцевого і регіонального дослідження (НІБР) Тріне Мірвольд
  Про організацію роботи нових мереж - його учасників, тематитику та робочий план – розповіла координатор проекту в АМУ Наталія Бескупська.

Після презентацій розпочалася робота робочих груп з питань підвищення якості послуг в сфері освіти, охорони здоров’я та соціального захисту населення .

До складу робочої групи з питань підвищення  якості надання послуг у сфері соціального захисту населення ввійшли представники Борисполя, Запоріжжя, Кіровограду, Коростеня, Маріуполя, Мелотополя, Одеси, Павлограду, Первомайська, Сєвєродонецька, Умані, Чугуєва, Южноукраїнська та  Миргорода.

Місто Миргород на цьому заході представляли секретар міської ради Наталія Гирка  та директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Володимир  Кір’ян. Вони презентували комплексну модель допомоги внутрішньо переміщеним особам на прикладі міста Миргород,  як кращу діючу практику.

Після завершення засідання робочих груп представники міст підписали Меморандуми про участь у проекті.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]