Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Основні тези сесійного засідання
2015-07-15

14 липня відбулася 54-а сесія Миргородської міської ради. Перше питання порядку денного Про підсумки виконання міського бюджету за перше півріччя нинішнього року не потребувало роз’яснень, адже детально розглядалося на засіданні виконавчого комітету. Міський голова Сергій Соломаха наголосив, на тому що вдалося уникнути казначейських позик та перевиконати бюджет міста на 13 %. Враховуючи перевиконання, у другому питанні мова йшла про перерозподіл коштів.

Отож, відповідно до дохідної частини загального фонду міського бюджету, видаткова частина збільшується на 2 489 000 грн. та спрямовується головним розпорядникам бюджетних коштів, а саме виконавчому комітету, відділу освіти, управлінню праці та соціального захисту населення, відділу культури і туризму, відділу житлово-комунального господарства та відділу капітального будівництва міської ради. Всі цифри були оприлюднені заздалегідь на профільних та спільних депутатських комісіях. Із деякими запитаннями щодо подальшого розподілу коштів, депутати проголосували рішення, в якому йшлося про передачу права на здійснення видатків по виконанню делегованих державних повноважень у галузі «Охорони здоров’я» Миргородській районній раді у 2016 році з передачею 100 % відповідних коштів до бюджету Миргородського району.

 Попередній розгляд питань забезпечив одноголосну підтримку рішень "Про затвердження угоди про співпрацю між Хмільницькою міською радою та Миргородською міською радою" і "Про наміри щодо набуття членства у Кліматичному Альянсі".

Без поправок вносили зміни до рішень "Про пайову участь замовників у розвитку інфраструктури міста від 30 березня 2012 року та рішення "Про затвердження програми зниження рівня злочинності в місті на 2015 рік".

Начальник відділу освіти Тетяна Колибельнік доповіла про встановлення меморіальної дошки пам'яті учасника АТО Дмитра Коряка. Оскільки Дмитро навчався і закінчив спеціалізовану школу №5, саме на будівлі цього навчального закладу з'явиться пам’ятний знак. Наступними рішеннями навчальним закладам дозволили списати майно, а саме зношену та застарілу за змістом літературу, а Миргородській ЗОШ I-III ступенів №1 імені Панаса Мирного безоплатно передати Миргородському МКЖЕУ будівельні матеріали, що залишилися після капітального ремонту покрівлі навчального закладу. Підтримали депутати і питання "Про внесення змін до структури, загальної чисельності, штатного розпису апарату міської ради та її виконавчих органів, витрат на їх утримання". Зміни стосувалися створення відділу з питань державного архітектурно-будівельного контролю, як виконавчого органу. Одноголосно депутати підтримали внесення змін до програми капітального ремонту, реконструкції вуличного освітлення міста на 2014-2015, адже збільшується перелік об’єктів по технічному переоснащенню (капітальному ремонту) вуличного освітлення, заміни застарілого обладнання на більш сучасні економічні світильники за рахунок фінансування Північної екологічної корпорації НЕФКО. Начальник відділу ЖКГ міської ради Михайло Коркішко представив до затвердження низку питань житлово-комунальної галузі, зокрема і ухвалення положення про фонд охорони навколишнього середовища в новій редакції та переліку природоохоронних заходів для фінансування з фонду охорони навколишнього природного середовища у 2015 році, а також рішення про затвердження Програми підтримки об'єднань співвласників багатоквартирних будинків на 2015-2018 рр. Що стосується підтримки ОСББ, Михайло Олександрович навів цифри співфінансування міжнародних інвестицій, коштів міського бюджету та власників багатоквартирних будинків.

Робота профільних і спільних депутатських комісій забезпечила одноголосну підтримку низки рішень, зокрема про передачу в оперативне управління та на баланс відділу культури і туризму міської ради нежитлове приміщення загальною площею 42,8 м.кв. за адресою: вулиця Троїцька, 67 для розміщення народного самодіяльного фотоклубу «Миргород», рішення Про внесення змін і доповнень до переліку об’єктів на 2015 рік по ремонту дорожньо-мостового господарства та ремонту внутрішньо-будинкових проїздів міста, а також рішення Про зміну об’єкта оренди для Миргородського міського громадського формування з охорони громадського порядку “Оберіг”. Відповідно до пункту 34 статті 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 12,122 Земельного кодексу України, Закону України " Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" та з метою соціального захисту ветеранів війни, забезпечення підвищення соціальних стандартів для осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, депутати доповнили перелік земельних ділянок, що надаються учасникам антитерористичної операції для індивідуального житлового будівництва – земельним масивом орієнтовною площею 1,2 га в районі вулиці В.Василевської. Питання, що стосувалися документації із землеустрою та надання землі в користування голосували, детально вивчивши кожне рішення та залишивши деякі з них на доопрацювання, або й відмовивши громадянам з ряду об’єктивних причин, обґрунтованих чинним законодавством.

У різному заслухали доповідь першого заступника міського голови Сергія Павленка, який проаналізував стан захисних споруд цивільного захисту, а також до уваги присутніх був представлений звіт начальника відділу економічного прогнозування Оксани Голуб "Про соціальний захист громадян в умовах росту цін на товари та послуги, тарифи на комунальні послуги".

На завершення депутати розглянули депутатські запити.

Прес-служба міської ради

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]