Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Олімпійський день у таборі "Капітошка"
2015-07-08

У ЗОШ №9 ім.І.А.Зубковського стало доброю традицією проводити малі олімпійські ігри, в яких головне - прагнення до перемоги, дружба, взаємодопомога і, звичайно, спортивний азарт. Тому в дитячому оздоровчому таборі в рамках тижня олімпійських ігор був проведений олімпійський день, який розпочався спортивним танцем хореографічного колективу молодшої та середньої  групи школи.

Потім стартував марафонський забіг дітей, що відпочивали в таборі. Далі кожен загін був задіяний згідно з планом дня в спортивних змаганнях.  Загони "Реп'яшки" і "Хмаринки" змагалися в олімпійському квесті на подвір'ї школи, у ході якого потрібно було показати знання з питань здоров'я та спорту, проявити кмітливість та фізичну підготовку.

Для загонів "Дзвіночки" та "Джерельце" були проведені "Веселі старти". До дня олімпійця приєднався загін мовного табору "Smalie" ("Смайл"). Діти взяли активну участь у низці спортивних змагань, під час яких спілкувалися англійською мовою ("Дожени і дізнайся слово", "Спіймай, якщо спорт", "Крокодил", гра-естафета "Склади слово першим"). Усі учасники із задоволенням виконували завдання, за що отримали заохочувальні призи у вигляді смайликів.

Весело і цікаво пройшов день олімпійця в таборі "Капітошка", а діти отримали масу вражень і позитиву.

Т.Бутко, педагог-організатор

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]