Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Новини проекту Європейського Союзу MO.GE.DI.CO
2019-02-08

Продовжується реалізація проекту Європейського Союзу "Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO)".Протягом грудня 2018 – січня 2019 проведено конкурс з вибору розробника проектно-кошторисної документації "Реконструкція будівлі дошкільного навчального закладу № 10 "Веселка".

З переможцем конкурсу ФОП Дупаком В.В. Команда проекту MO.GE.DI.CO та фахівці Миргородської міської ради провели переддоговірні переговори. Учасники обговорили питання забезпечення потреб маломобільних груп населення, облаштування пожежної сигналізації та блискавкозахисту, облаштування вентиляції санвузлів, утеплення цоколю, виконання геодезичної зйомки земельної ділянки та інші. Результати переговорів відображені у завданні на проектування та Договорі підряду, котрий було підписано 5 лютого.

Продовжується конкурс енергоефективних проектів MO.GE.DI.CO для ОСББ, котрі підключені до котельні по вул.Прорізній, 4-а – саме ця котельня буде модернізована за проектом Європейського Союзу. Усього в конкурсі можуть узяти участь 26 багатоквартирних будинків. Переможці отримають до 500 тис.грн. міських коштів на енергоефективні ремонти. Бюджет конкурсу – 1 млн.грн. Конкурс триватиме до 29 березня, а вже 5 квітня буде оголошено переможців.

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]