Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Нормативно правова база
2011-01-01
  1. Податковий кодекс України
  2. Цивільний кодекс України
  3. Господарський кодекс України
  4. Кодекс законів про працю України
  5. Митний кодекс України
  6. Земельний кодекс України
  7. Кодекс України про адміністративні правопорушення
  8. Закон України " Про захист прав споживачів"
  9. Закон України "Про Державний бюджет України на 2021 рік"
  10. Закон України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування"
  11. Закон України " Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг"
  12. Закон України " Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі і послуг"
  13. Закон України "Про підприємництво"
  14. Закон України "Про ліцензування видів господарської діяльності"
  15. Закон України " Про електронні довірчі послуги"
  16. Закон України "Про фермерське господарство"
  17. Закон України " Про господарські товариства"
  18. Закон України " Про особисте селянське господарство"
  19. Закон України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя" тварин»
  20. Закон України «Про ветеринарну медицину»
  21. Закон України «Про авторське право і суміжні права»
  22. Закон України " Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення"
  23.  Закон України " Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту населення від впливу шуму"
  24. Закон України " Про відпустки"
  25. Закон України " Про оплату праці"
  26. Закон України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань"
  27. Закон України „Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів”
  28. Закон України "Про колективні договори і угоди"
  29. Постанова КМ України "Про забезпечення реалізації статті 10 Закону України" Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг"
  30. Постанова КМ України "Про затвердження переліку груп технічно складних побутових товарів, які підлягають гарантійному ремонту (обслуговуванню) або гарантійній заміні, в цілях застосування реєстраторів розрахункових операцій"
  31. Постанова Національного банку України "Про затвердження Положення про ведення касових операцій у національній валюті в Україні"
  32. Постанова КМ України "Про затвердження переліку груп технічно складних побутових товарів, які підлягають гарантійному ремонту (обслуговуванню) або гарантійній заміні, в цілях застосування реєстраторів розрахункових операцій"
  33. Постанова КМ України " Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств"
  34. Постанова КМ України "Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь"
  35. Постанова КМ України "Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва"
  36. Постанова КМ України "Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для фінансової підтримки заходів в агропромисловому комплексі шляхом здешевлення кредитів"
  37. Постанова КМ України "Про затвердження Порядку надання сімейним фермерським господарствам додаткової фінансової підтримки через механізм доплати на користь застрахованих осіб - членів/голови сімейного фермерського господарства єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування"
  38. Постанова КМ України "Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства"
  39. Постанова КМ України "Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам"
  40. Постанова КМ України "Про надання фінансової державної підтримки"
  41. Постанова КМ України "Про затвердження Правил надання довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам житла на селі"
  42. Постанова КМ України Про затвердження Порядку гарантійного ремонту (обслуговування) або гарантійної заміни технічно складних побутових товарів
  43. Постанова КМ України «Про затвердження Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів»
  44. Постанова КМ України «Про затвердження Правил побутового обслуговування населення»
  45. Постанова КМ України "Про порядок повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів"
  46. Постанова КМ України "Про деякі питання державного регулювання виробництва спирту етилового, коньячного та плодового, алкогольних напоїв і тютюнових виробів"
  47. Постанова КМ України "Про затвердження Положення про виготовлення, зберігання, продаж марок акцизного податку та маркування алкогольних напоїв, тютюнових виробів і рідин, що використовуються в електронних сигаретах"
  48. Постанова КМ України "Деякі питання електронного адміністрування реалізації пального та спирту етилового"
  49. Постанова КМ України "Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2"
  50. Постанова КМ України "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2
  51. Наказ Міністерства зовнішньо економічних зв'язків і торгівлі України "Про затвердження правил роботи дрібнороздрібної торговельної мережі"
  52. Наказ Міністерства юстиції України "Про затвердження Порядку державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи"
  53. Наказ Міністерства фінансів України " Про затвердження порядків щодо реєстрації реєстраторів розрахункових операцій та книг обліку розрахункових операцій"
  54. Наказ Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України «Про затвердження Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства»
  55. Наказ Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України "Про затвердження правил роздрібної торгівлі продовольчими товарами"
  56. Наказ Міністерства економіки України "Про затвердження правил роздрібної торгівлі непродовольчими товарами"
  57. Наказ Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України, Міністерства внутрішніх справ України, Державної податкової адміністрації України, Державного комітету стандартизації, метрології та сертифікації України «Про затвердження Правил торгівлі на ринках»
  58. Наказ Міністерства охорони здоров’я України " Деякі питання формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та проведення їхньої перевірки "
  59. НАЦІОНАЛЬНИЙ КЛАСИФІКАТОР УКРАЇНИ КЛАСИФІКАЦІЯ ВИДІВ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДК 009:2010
  60.  Сервіс для визначення кодів видів економічної діяльності за КВЕД-2005 та КВЕД-2010
ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]