Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородська громада отримала чергову допомогу від Червоного Хреста
2022-11-11

Із черговою гуманітарною місією до Миргородської громади завітали представники Червоного Хреста. Цього разу для забезпечення побутових потреб переселенців, а також освітніх закладів громади Червоний Хрест надав побутові прилади: три пральні машини та одинадцять мікрохвильових печей. Перший заступник Миргородського міського голови  Олександр Острянин разом із головою Полтавської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Іриною Плюсніною передали побутові прилади для ВПО, які проживають у колективних центрах та закладам освіти нашої громади.

За словами Олександра Острянина, міська рада тісно співпрацює із кількома представництвами  організацій Товариства Червоного Хреста  як міжнародного так і обласного рівнів. Завдяки підписаному меморандуму між міською радою та міжнародним товариством Червоного Хреста, на території громади кілька місяців успішно працює проєкт з надання медичної допомоги та медикаментів населенню у сільській місцевості. Червоний хрест фінансує роботу медичної бригади і утримання спецавтомобіля. Цей соціальний проєкт дуже важливий для жителів населених пунктів Миргородської громади. У цьому переконалися під час виїзних зустрічей з  сільськими мешканцями. На цьому тижні мобільна медична бригада  працювала у селі Стовбине.

"Під час зустрічей і робочих поїздок по громаді попередньо з'ясовуємо і нагальні потреби переселенців та намагаємося оперативно забезпечити їх усім необхідним для життя. Разом із представниками Товариства Червоного Хреста обговорюємо подальші напрямки співпраці, предметно спілкуємося  із внутрішньо переміщеними, щоб  знати, як можемо бути максимально корисними," - розповів Олександр Острянин.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]