Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Модернізація системи теплопостачання
2018-07-13

В розпалі роботи з втілення проекту "Модернізації теплового району "Авіамістечко". Метою проекту є демонстрація для міста Миргорода та України в цілому нових технологій та рішень в системі централізованого теплопостачання в поєднанні з впровадженням міжнародних найкращих практик підготовки проекту, проектування, закупівель, впровадження та моніторингу з метою покращення енергоефективності та сталості послуг з централізованого теплопостачання.

Проект включає в себе заміну застарілих газових котлів на сучасне обладнання з високою ефективністю, заміну трубопроводів централізованого теплопостачання з оптимізацією маршруту прокладання труб, а також заміну насосів у котельні, автоматизацію нового котла базового навантаження і встановлення індивідуальних теплових пунктів у 17 житлових будинках.

Виконати величезний об'єм робіт, кошторис яких складає майже 900 тисяч євро, вдалося завдяки отриманню гранту в рамках програми DemoUkrainaDH у співпраці з НЕФКО. Більше 15 відсотків вартості проекту дофінансовується з міського бюджету. 50 відсотків вартості - кредитні кошти Миргородтеплоенерго, надані знову ж таки під муніципальні гарантії.

Наразі тривають роботи з монтажу тепломережі, реконструкції котельні, а саме: роботи по утепленню приміщення котельні, заміни вікон, готується фундамент під встановлення нових котлів.

Фахівці переконують, що вигоди від реалізації проекту прораховані та будуть справді відчутними і для споживачів і для підприємства. Зокрема, завдяки прокладанню попередньо ізольованих труб, котрі постачаються з Європи, вдасться уникнути втрат тепла. Виконують роботи підрядні організації "Еталон Буд" (місто Київ) та "Еско-Лтава" (місто Полтава). 

Порівняно з загальним оборотом підприємства проект виглядає невеликим , в цілому не матиме впливу на тарифи для населення і інші соціальні аспекти.

Після впровадження проекту мешканці будинків отримають кращі кліматичні умови в квартирах, а також, як правило, з часом, нижчі рахунки за опалення.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]