Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міжнародний урбаністичний форум «Економіка відновлення міст»
2023-03-23

Вітчизняні та міжнародні експерти з урбаністики, державної, регіональної та міської політики, представники профільних комітетів Верховної Ради України, Офісу Президента України, Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, Агентства відновлення та розвитку інфраструктури України інших державних установ і громадських організацій, провідні вчені Національної академії наук України і закладів вищої освіти взяли участь у форумі «Економіка відновлення міст». Учасником від Миргорода був перший заступник міського голови Олександр Острянин. Захід проходив 22-23 березня 2023 року на локації Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

На форумі обговорювали сучасний стан і перспективи розвитку міст України з урахуванням наявних викликів і загроз, розроблення стратегічних напрямів відновлення і розвитку міст у післявоєнний період.  Під час форуму було проведено тематичний workshop «Молодіжні урбаністичні рухи: їх значення та роль у відбудові України» та низку панельних дискусій. Олександр Острянин зазначив, що форум був змістовний та цікавий:" Наша команда вже має певні ідеї для більш комфортного та безпечного життя жителів громади . Наближаємо перемогу та разом зробимо Україну - країною, в якій мріятимуть побувати всі!".
ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]