Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Людина року-2019" - підсумкове свято громади
2019-12-30

У  Миргороді відбулося яскраве дійство і головне підсумкове свято громади - офіційна церемонія нагородження переможців 20-го загальноміського відкритого рейтингу популярності "Людина року-2019". Цьогоріч переможців визначали в таких номінаціях: "Професіонал року", "Лідер бізнесу", "Учень року", "Спортивна подія року", "Творча особистість року", "Досягнення року", "Активна громадська діяльність", "Відкриття року", "Родина року", "Премія ім. Антона Шевченка" та вручили спеціальні відзнаки, відкриваючи урочисту церемонію нагородження повідомив голова рейтингового конкурсу, перший заступник міського голови Сергій Швайка. 

"Професіонал року"- Денисенко Валентина Михайлівна - медична сестра відділення філії ПрАТ „Миргородкурорт” санаторію “Березовий гай". На підприємстві працює 36 років. Із 1983 року в санаторії «Березовий гай» на посаді медичної сестри, з 1994 року є лектором «Школи цукрового діабету», яка вперше в Україні була створена з метою підвищення ефективності лікування хворих на цукровий діабет в санаторії «Березовий гай». Валентина Михайлівна допомагає кожному розібратися в усіх тонкощах життя з діабетом, навчає правильно складати меню, планувати заняття спортом, самостійно контролювати стан самопочуття і застосовувати цукрознижуючі засоби.

"Лідер бізнесу" - ПРАТ "Миргородський Агрошляхбуд". Підприємство з 1967 року виконує будівельно-монтажні роботи з будiвництва, ремонту, реконструкцiї дорiг, iнженерних споруд, роботи по благоустрою, надає послуги автомобільною та дорожньою технiкою, реалізує асфальтобетонну суміш та бетонні вироби. Протягом 10 років підприємство очолює Широкий Олександр Григорович.

"Учениця року" - Хоменко Марина Віталіївна випускниця ЗОШ № 9 імені І.А.Зубковського. В 2019 році Марина закінчила школу з свідоцтвом із відзнакою і нагороджена Золотою медаллю за високі досягнення в навчанні. Марина - призер Всеукраїнських та міжнародних предметних олімпіад, переможниця і пройшла до національного фіналу проєкту "Молодь дебатує".

"Спортивна подія року" - Мироненко Наталія Владиславівна - заслужений майстер спорту України. В 2019 році стала чемпіонкою Європи в особистому заліку з шахів серед жінок з порушенням органів слуху, член збірної України, учасниця 19 Зимових Дефлімпійських Ігор в Італії (грудень, 2019). Триразова чемпіонка світу, дворазова чемпіонка Європи в складі збірної України з шахів серед жінок з порушенням органів слуху; дворазова чемпіонка Європи, неодноразова призерка чемпіонатів світу з шахів серед жінок з порушенням органів слуху в особистому заліку; багаторазова чемпіонка та призерка України з шахів серед жінок з порушенням органів слуху. Вихованка шахового відділення Миргородської ДЮСШ.

"Творча особистість року" - Кисличенко Микола Іванович – талановитий краєзнавець, екскурсовод. Багато років він професійно грає роль Миколи Гоголя.

"Досягнення року" - Логащук Тетяна Іванівна – вчитель географії Миргородської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 імені Панаса Мирного. Вчитель-новатор підготувала 84 переможців, призерів ІІ етапу (міського) Всеукраїнської олімпіади з географії, 6 переможців та призерів ІІІ (обласного) етапу, Тунік Євген посів ІV місце на  ІV етапі Всеукраїнської олімпіади з географії. Провела безліч краєзнавчих експедицій з учнями. Результати ЗНО її вихованців є вражаючими: Тунік Євген – 197 балів, Нечитайло Юрій – 189 б, Шумейко Арсен – 188 б, В’язінько Юрій, Стельмашова Наталія  – 186 б, Влах Артем, Перибейніс Ростислав – 185 б, Кіченко Владислав, Шинкаренко Альона – 182 б, Заводяний Максим – 180 б. Її випускники успішно розбудовують Україну.

"Активна громадська позиція" - Романенко Віра Володимирівна, голова правління ОСББ "Хорол". Більше 20 років вона очолює правління ЖБК «Хорол», який за її ініціативи було реорганізовано, в числі перших, із ЖБК у ОСББ. Віра Володимирівна має активну громадську позицію, ініціативна, толерантна, доброзичлива, прагне до нового, вміло втілює його в життя. Разом з правлінням ОСББ створює комфортні умови жителям будинку. Підібрала команду однодумців, які підтримують її ініціативи щодо покращення побуту мешканців будинку.

"Відкриття року" - творче об'єднання "Вахта" – команда, що займається створенням музичного контенту. Виступаючі артисти -  корінні миргородці. До складу ТО входять: Бондаренко Іван, Бойко Сергій, Цись Антон, Тютюнник Валерій, Микитенко Віталій, Кікоть Ігор - переможці престижних музичних фестивалів.

"Родина року"- сім"я Городівських. Городівський Олександр Андрійович, суддя Миргородського міськрайонного суду Полтавської області. Орел Олена Іванівна, прокурор Миргородської місцевої прокуратури Полтавської області. Діти Андрій та Іван мають успіхи в громадській, учнівської та культурній діяльності. Досягнення дітей стали можливими лише завдяки міцній підтримці їхніх батьків, котрі постійно проявляють інтерес до вподобань своїх дітей, підтримують їх у нових починаннях та активностях, допомагають як наставники, партнери та друзі.

"Премію ім. Антона Шевченка" отримав Брикулець Віктор Михайлович - Заслужений художник України, Почесний громадянин Миргорода, кавалер Орденів Карла Фаберже. 23 листопада 2019 року митцю виповнилося  95 років. У доробку майстра - понад 6 тисяч полотен. Твори митця знайшли міжнародне визнання. Його картини зберігаються в експозиціях і фондах багатьох музеїв, приватних колекціях.

Рішенням журі було визначено також спеціальні відзнаки. Спеціальну відзнаку рейтингу популярності отримала Фененко Анна Олегівна - багаторазова чемпіонка України з кік-боксингу, призер чемпіонату України з боксу, кандидат майстру спорту з боксу і кік-боксингу, в листопаді 2019 року брала участь у чемпіонаті світу з кік-боксингу в м.Мілан Італія. Перемогла у фінальних поєдинках спортсменок з Італії та завоювала звання Чемпіона світу у двох версіях К-14 і К-2. Виборола звання майстра спорту України з кік-боксингу.

Спеціальну відзнаку рейтингу популярності також отримала активістка ГО "Миргород- допомога" Олена Трапікас.

Згадали на святі також прізвища тих, хто своєю працею прославляє рідний край та віддав життя за мирне майбутнє. Серед таких - загибла у зоні АТО, "Почесний громадянин Миргорода" Ярослава Никоненко. Учениця СШ №5, президентська стипендіатка  Марія Вербицька та керівник  народного художнього колективу "Студія естрадного вокалу "Соняшник" Центру естетичного виховання  Миргорода, Заслужений діяч естрадного мистецтва України Олена Алексієнко.

У літописі добрих справ Миргорода закарбовано імена цьогорічних переможців загальноміського рейтингу популярності "Людина року 2019". Міський голова Сергій Соломаха подякував миргородцям за високу громадську позицію, щирий патріотизм, за любов до свого міста. Очільник міста привітав усіх із  різдвяними та новорічними святами, побажав добра, злагоди і миру.

Церемонію нагородження супроводжував святковий концерт. Талановиті місцеві артисти дивували своєю творчістю.

 Фотогалерея 20-го загальноміського відкритого рейтингу популярності "Людина року-2019"

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]