Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Конкурс юних акваріумістів «Акваріум очима дітей»
2015-10-23

У Миргороді відбувся Другий дитячий конкурс юних акваріумістів «Акваріум очима дітей». У рамках заходу було організовано виставка малюнків та майстер-класи з утримання акваріумів у домашніх умовах та нагороджено переможців конкурсу. Організаторами заходу стали: акваріуміст з Миргорода Володимир Коротін та акваріуміст з Харкова Павло Фюд.

На два дні хол Центру естетичного виховання перетворився в маленький океанаріум. 10 акваріумів та півсотні дитячих малюнків створювали атмосферу підводного царства. Як утримувати акваріум в дома юних миргородців вчили провідні акваріумісти з України.

У конкурсі юних акваріумістів участь взяло 9 команд. По дві команди з гімназії імені Тараса Шевченка, спеціалізованої школи №5 і спеціалізованої школи-інтернату для слабочуючих дітей, по команді з ЦЕНТУМу, загальноосвітньої школи №9 імені Івана Зубковського та гості свята – команда з Харкова. За умовами конкурсу команди повинні були як найкраще оформити свій акваріум, створивши неповторну композицію. Та спочатку учасники заходу отримали теоретичні навички. Майстер-клас «Оформлення та запуск акваріума з живими рослинами» для дітей провів акваріуміст з Києва Юрій Хаустов. А як правильно за акваріумом доглядати учасникам розповіла акваріуміст з Києва Ірина Зайцева.

Третє місце в Другому дитячому конкурсі юних акваріумістів «Акваріум очима дітей» отримала команда гімназії імені Тараса Шевченка, друге місці та спеціальний приз глядацьких симпатій отримали команди з спеціалізованої школи-інтернату для слабочуючих дітей, а переможцями конкурсу стали гості заходу — команда з Харкова. Всі призери в подарунок отримали укомплектовані акваріуми з усім необхідним для утримання рибок в домашніх умовах обладнанням. Проведення заходу стало можливим завдяки сприянню міської влади, підтримці директора центру естетичного виховання та спонсорам: торговій марці “Природа”, компанії Aquael та миргородському приватному підприємцю, директору фірми “Вітраж” Володимиру Балку.

Організатори заходу наступного року обіцяють провести Третій дитячий конкурс юних акваріумістів «Акваріум очима дітей» та з часом зробити його традиційним.

 

Фото Володимира Душка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]