Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Комплексна програма соціальної підтримки учасників АТО на 2015 рік в дії
2015-11-20

Питання соціального захисту учасників антитерористичної операції та членів їх сімей перебуває на постійному контролі Міського голови та Миргородської міської ради. З метою соціальної підтримки даної категорії рішенням сесії від 13.02.2015 №22 прийнята Комплексна програма соціальної підтримки учасників АТО на 2015 рік.

У рамках реалізації міської програми станом на 01.11.2015 надано матеріальну допомогу 322 учасникам АТО (322 тис грн.), 5 пораненим учасникам АТО (25 тис грн.), та 3 членам сімей загиблих бійців АТО (30 тис грн.).

З метою соціально захисту осіб управління праці і соціального захисту впроваджено спрощений порядок надання комунальних послуг. Вказаний механізм передбачає надання пільг при зверненні до управління без необхідності додаткового звернення до усіх підприємств надавачів послуг.

Відповідно до п.13 даної Програми передбачено звільнення військовослужбовців (резервістів) мобілізованих на військову службу, членів їх сімей та членів сімей загиблих під час участі в АТО від сплати за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкової території (квартирної плати ) та послуг з вивезення  твердих побутових відходів, на даний час дані пільги надано 14 особам всього на загальну суму 2881грн 94 коп.

У 2015 році спеціалістами сектору обслуговування інвалідів,ветеранів війни і праці та громадян, які постраждали внаслідок чорнобильської катастрофи забезпечено путівками до санаторно-лікувальних закладів 5 учасників АТО на загальну суму 26.074 грн.

На обліку управління для забезпечення технічними та іншими засобами перебуває 1-особа, інвалід війни (з числа учасників АТО), на даний час його забезпечено ортопедичним взуттям та системою ортезів.

Управлінням постійно проводиться роз’яснювальна робота з учасниками АТО та членами їх сімей щодо забезпечення їх  гарантованим соціальним захистом.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]