Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Друге засідання 2 сесії восьмого скликання Миргородської міської ради
2020-12-15

 15 грудня відбулося друге засідання 2 сесії восьмого скликання Миргородської міської ради. Ще на початку засідання міський голова Сергій Соломаха оприлюднив депутатські звернення щодо створення в раді кількох фракцій: "Сила і честь", "За майбутнє", "Рідне місто", "Опозиційна платформа за життя" та "Європейська солідарність". Основні питання розгляду стосувалися затвердження штатного розпису міської ради та виконавчого комітету на, так званий, перехідний період  (на час реорганізації сільських рад), внесення змін до міського бюджету. Сесію вів міський голова Сергій  Соломаха. У залі працювали 32 депутати. Також на сесії був присутній депутат Полтавської обласної ради Олександр Сиверин.  До першої перерви в засіданні депутати затвердили штатний розпис, необхідний для забезпечення належними послугами жителів 11-ти  сільських рад, які ввійшли до Миргородської громади. А  ще -  команду заступників міського голови по визначених напрямках та керуючого справами.

Першим заступником працюватиме Олександр Острянин, він вестиме питання архітектури і містобудування, інвестицій, медицини, передачі майна із сільських громад. Заступником міського голови з питань ЖКГ, транспорту та екології став Сергій Швайка. Наталія Молочко на посаді заступника міського голови координуватиме напрямок економіки та підприємництва, реєстраційних послуг. Антоніна Нікітченко продовжить керувати справами виконавчого комітету, адміністративними послугами та соціальними питаннями. Новообрану команду привітав міський голова  та побажав плідної роботи на благо громади.

У ході роботи сесії було ухвалено рішення з понад сорока питань, важливих для забезпечення життєдіяльності громади у різних напрямках, пов'язаних із завершенням реалізації цільових програм з відповідними змінами в бюджеті - фінансової підтримки комунальних підприємств та  медичної галузі, прийняття у власність громади "КНП Миргородська ЦРЛ" Миргородської районної ради та інші.

 

Засідання сесії транслювалося онлайн.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]