Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Документацію з енергоаудиту ДНЗ № 11 "Теремок" передали литовські експерти миргородцям
2017-10-25

Представники Регіонального енергетичного агентства м. Каунас Литовської республіки Феліксас Зіневічус та Юрата Карбаускайте зустрілися з представниками муніципалітету та керівниками освітніх закладів і презентували енергоаудит бюджетної будівлі ДНЗ № 11 "Теремок".

Відповідну документацію, яка передбачає термомодернізацію приміщення дошкільного закладу з найвищим рівнем споживання енергоносіїв,  литовські експерти зробили безкоштовно у рамках Литовсько-української програми " Енергоаудит у містах України". Як повідомив директор Регіонального енергетичного агентства м. Каунас Феліксас Зіневічус, окрім Миргорода, програма охоплює Ніжин, Фастів, Шостку та Прилуки.

Перший заступник міського голови Сергій Швайка подякував литовським експертам за допомогу Миргороду на шляху підвищення енергетичної ефективності будівель. Енергоаудит даного дошкільного закладу -  це початок першочергових робіт із термомодернізації будівлі з перспективою залучення донорських коштів.

За словами начальника відділу освіти Тетяни Колибельнік, на сьогодні розроблена проектно-кошторисна документація, яка передбачає заміну частини вікон будівлі.

Відповідно до розрахунків литовських експертів, вартість  реновації дитячого садка №11 "Теремок" становить від одного до п'яти мільйонів гривень.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]