Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Безкоштовне оздоровлення учасників бойових дій та членів їх сімей
2022-12-08

У межах Програми соціального захисту населення Миргородської міської територіальної громади на 2022-2024 роки передбачені кошти на реалізацію Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО /ООС, осіб, залучених до здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії рф на території України. За ініціативи міського голови Сергія Соломахи було внесено зміни до цієї програми, що передбачають санаторно-курортне оздоровлення учасників бойових дій, а також членів їх родин (дружина, батьки, діти), що зареєстровані в Миргородській громаді. Оздоровлення проходить у відділеннях філії ПрАТ «Миргородкурорт». Програма соціального захисту розрахована на три роки. Загальна сума на ці видатки складає майже 10 млн грн.

За додатковою інформацією звертайтеся в управління соціального захисту населення, тел. 5-61-31, каб. №9 (сектор обслуговування інвалідів, ветеранів війни і праці та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи).

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]