Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Альтанка на території ДЮСШ
2019-10-28

Завдяки міській програмі "Місто активних громадян" на території ДЮСШ з'явилася довгоочікувана альтанка, в якій зручно відпочивати юним спортсменам після тренування.  Також тренери з вихованцями в ній обговорюють підготовку до прийдешніх змагань, розбирають помилки тренувань чи минулих турнірів на відкритому повітрі та в зручній обстановці. 

З нового навчального року  ДЮСШ уже прийняла два Всеукраїнських турніри ( у вересні - Турнір з греко-римської боротьби, присвячений пам'яті Зубковського та Турнір з баскетболу, присвячений пам'яті Шавгарова - це приблизно 160 дітей) і саме альтанка стала незамінним помічником, так як в приміщенні ДЮСШ обмаль кімнат, де можна переодягнутися, відпочити, перекусити, зібратися командою.

В альтанці в теплу пору року проходять батьківські збори, тренерські наради, профспілкові та колективні збори. Також приходять мешканці прилеглих вулиць, які виявляються бажання вести здоровий спосіб життя, а саме, займаються на тренажерах. Тепер вони мають змогу положити свої речі, відпочити під час чи після заняття, а також сховатися від дощу.

Всі вихованці ДЮСШ, всі гості змагань, весь колектив ДЮСШ та мешканці прилеглих вулиць дуже задоволені тим, що в спортивній школі з'явилася така чудова альтанка. І  все це завдяки автору проекту Наталії Сальній. Авторка дякує всім, хто причетний до втілення ідеї, особливо міській раді за  конкурс "Місто активних громадян" та комісії, яка підтримала цей проект при голосуванні.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]