Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
7-й відкритий турнір з боксу на першість міста Миргорода
2019-03-05

Майже 150 боксерів з різних регіонів України взяли участь у 7-у відкритому турнірі з боксу на першість міста Миргорода. Спортивний захід тривав три дні у Миргородській ДЮСШ. Змагалися юні спортсмени і спортсменки у різних вікових та вагових категоріях з Черкаської, Луганської, Дніпропетровської, Полтавської областей та Києва. Миргород, представляли вихованці боксерських клубів «Арей», «Чемпіон» та «Антей», а також Клубу тайського боксу.

Про успіх цього турніру свідчить і високий рівень організації, який, в першу чергу, забезпечений стараннями секретаря турніру, тренера Володимира Олексієнка та  високий рівень суддівства, адже головним суддею турніру був суддя міжнародної категорії Микола Каракулов.

У відкритті заходу взяли участь Миргородський  міський голова Сергій Соломаха, народний депутат Олег Кулініч, перший заступник голови Миргородської РДА Віктор Фесенко. Вони побажали юним учасникам турніру чесної і безкомпромісної боротьби, удачі та витримки й успіху у змаганнях, подякували тренерам за підготовку боксерів-професіоналів, які прославляють Україну на весь світ.

Переможців 7-го відкритого турніру з боксу на першість міста Миргорода відзначили у вікових категоріях. А в останній день турніру, 3 березня, в Миргородській ДЮСШ відбувся вечір професійного боксу за участю боксерів різних областей України.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]