Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Протиепідемічні заходи "червоного" рівня небезпеки
2021-04-14

 Через перевищення показників зайнятості ліжок та епідпорогу, державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій додала Полтавську область до "червоної зони". З 00 год. 00 хв. 15 квітня 2021 року на території Полтавської області почнуть діяти обмежувальні протиепідемічні заходи "червоного" рівня епідемічної небезпеки. Відповідно до рішення регіональної  комісії на території області заборонено:

- Приймання відвідувачів у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на виніс.

 

- Приймання відвідувачів у торговельно-розважальних центрах.

 

- Приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності.

 

- Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення, крім:

 

- суб’єктів господарювання, які торгують товарами на торговельних площах, не менше 60% яких призначено для торгівлі продуктами харчування, пальним, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами гігієни та побутовою хімією, засобами зв’язку, друкованими засобами масової інформації, ветеринарними препаратами, кормами, насінням, засобами захисту рослин, без обмеження доступу відвідувачів до інших товарів, представлених в асортименті зазначених суб’єктів господарювання;

 

- торговельної діяльності із здійсненням адресної доставки замовлень;

 

- провадження діяльності з надання фінансових послуг, діяльності фінансових установ і діяльності з інкасації та перевезення валютних цінностей, діяльності операторів поштового зв’язку, а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів (без зон харчування), діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, перукарень та салонів краси за попереднім записом;

 

- виконання робіт із збирання і заготівлі відходів;

 

- провадження діяльності з надання телекомунікаційних послуг. Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність з надання телекомунікаційних послуг, здійснюється за попереднім записом.

 

- Приймання відвідувачів закладами культури і проведення культурних масових заходів.

 

- Приймання відвідувачів у спортивних залах, фітнес-центрах, басейнах, крім спортсменів національних збірних команд України та їх тренерів за умови дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів.

 

- Проведення усіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім офіційних спортивних заходів, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, та матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів.

 

- Робота закладів громадського харчування та місць для харчування у готелях з 11-ї години до 6-ї години наступної доби, крім надання послуг з харчування в готельному номері за замовленням клієнтів.

 

- Діяльність ринків, крім продовольчих.

 

Контролюватимуть виконання вимог Головне управління Національної поліції в Полтавській області, Управління патрульної поліції в Полтавській області та Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області.

 

- Відвідування закладів освіти, крім: студентів 6 курсу та інтернів, що здобувають освіту за медичними напрямами і задіяні у подоланні наслідків поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, учнів (вихованців) закладів дошкільної освіти, початкових класів закладів загальної середньої освіти (1-4 класів), спеціальних шкіл, навчально-реабілітаційних центрів.

 

Контроль за виконанням здійснюватиме Департамент освіти і науки облдержадміністрації, райдержадміністрації, територіальні громади.

 

- Проведення державними та комунальними закладами охорони здоров’я планових заходів з госпіталізації, крім:

 

- надання медичної допомоги внаслідок ускладненого перебігу вагітності та пологів;

 

- надання медичної допомоги вагітним, роділлям, породіллям, новонародженим;

 

- надання медичної допомоги у спеціалізованих відділеннях закладів охорони здоров’я пацієнтам з онкологічними та пульмонологічними захворюваннями;

 

- надання паліативної медичної допомоги у стаціонарних умовах;

 

- надання планової медичної допомоги закладами охорони здоров’я національного рівня, що надають третинну (високоспеціалізовану) медичну допомогу, за умови дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів;

 

- проведення інших невідкладних і термінових заходів з госпіталізації, якщо внаслідок їх перенесення (відтермінування) існує значний ризик для життя або здоров’я людей.

 

Контроль за виконанням здійснюватиме Департамент охорони здоров’я облдержадміністрації, райдержадміністрації, територіальні громади.

 

- Перебування без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, в тому числі виготовлених самостійно:

 

- на територіях закладів охорони здоров’я та освіти;

 

- в підземних переходах;

 

- на зупинках громадського транспорту;

 

- на інших територіях загального користування у разі неможливості дотримання фізичної дистанції не менше одного метра.

 

Контроль за виконанням здіснюватиме Головне управління Нацполіції в Полтавській області, Управління патрульної поліції в Полтавській області та Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області.

 

- Здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним (міським, внутрішньообласним тощо) та залізничним транспортом у межах Полтавської області, крім транзитних перевезень та перевезень:

 

- працівників/персоналу підприємств, установ, організацій, що  віднесені до об’єктів критичної інфраструктури (медичний персонал лікувальних установ, працівники підприємств життєзабезпечення, органів внутрішніх справ, прокуратури, суду, управління служби безпеки України, збройних сил України, закладів освіти та осіб що супроводжують вихованців навчальних закладів визначених у підпункті 3.10, рятувальних підрозділів тощо),  за перепустками, виданими за місцем прикладання праці, а також виданих органами місцевого самоврядування за місцем проживання/роботи;

 

- легковими автомобілями, кількість пасажирів, включаючи водія в яких не більше 5 осіб без урахування дітей віком до 14 років;

 

- службовими та/або орендованими автомобільними транспортними  засобами підприємств, закладів та установ у межах кількості для сидіння і виключно за маршрутами руху, про які проінформовано не менше ніж за два дні органи Національної поліції;

 

- пасажирів автомобільного транспорту у міжнародному сполученні за наявності у них лабораторно підтвердженого негативного результату тестування на COVID-19 методом ПЛР, яке проведено не більш як за 72 години до дня поїздки.

 

Контроль за виконанням здійснюватиме Головне управління Національної поліції в Полтавській області, Управління патрульної поліції в Полтавській області та Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області.

Організацію виконання карантинних обмежень здійснюватимуть райдержадміністрації, територіальні громади, Управління інфраструктури та цифрової трансформації облдержадміністрації.

 

Закликаємо мешканців громади - дотримуватися карантинних заходів: носити маски, дезінфікувати руки, тримати соціальну дистанцію, уникати зайвих контактів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]