Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Проект ПРОМІС допоможе Миргороду з запровадженням FM-радіо
2018-04-20

Міський голова Сергій Соломаха підписав угоду з Директором Проекту ПРОМІС Олександром Кучеренком щодо реалізації проекту по запровадженню малопотужного FM-радіомовлення як медіа-засобу для покращення відкритості влади та забезпечення інформаційних потреб мешканців територіальних громад Миргородського субрегіону.

19 квітня міський голова взяв участь засіданні Спостережної ради проекту ПРОМІС, що відбулося у Києві. Засідання проходило за участі поважних гостей: Надзвичайного і Повноважного Посла Канади в Україні Романа Ващука, директора/керівника відділу міжнародного розвитку Посольства Канади в Україні Каріма Моркоса, депутата міської ради м. Прінс-Джордж, Канада, члена Правління ФКМ Гарта Фризела, виконавчого директора Асоціації міст України Олександра Слобожана, представників міністерств, відомств та обласних адміністрацій і міст-партнерів ПРОМІСу.

У ході засідання було підбито підсумки роботи Проекту ПРОМІС за минулий рік та обговорено плани на черговий період. Зокрема, для Миргорода, як міста-партнера Проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст»,  співпраця продовжиться в комунікаційній сфері. На базі міської телестудії "Миргород" буде запроваджено FM-радіо. Проаналізувавши катастрофічний стан дротового радіомовлення дійшли висновку, що єдиним шляхом покращення інформування населення є перехід редакції на FM-радіомовлення за методикою і рекомендаціями, розробленими Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення, - розповів міський  голова Сергій Соломаха.

По завершенню проекту FM-радіомовленням буде охоплено територію міста та прилеглих сіл, які в перспективі увійдуть до Миргородського субрегіону.

У рамках впровадження демократичного врядування Проектом ПРОМІС передбачено співфінансування миргородського проекту на суму близько 400 тисяч гривень.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]