Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
ЗИМОВА ДЕКАДА ДОБРА
2015-03-11

"Нехай в Україні буде мир!", "Допоможемо бійцям!", "Повертайтесь додому живими!" - ці та інші лозунги чуємо щодня на роботі, на вулиці, у соцмережах. Люди збирають кошти, відправляють ліки, речі й листи в зону АТО, з радістю зустрічають своїх героїв, котрі повернулися зі Сходу. Не стала винятком і Миргородська загальноосвітня школа №3.

Нещодавно у школі пройшла акція Red Donor Challenge зі здачі донорської крові для поранених бійців антитерористичної операції. Останнім часом Україною прокотилася потужна хвиля благодійних акцій здачі крові, адже через напружену ситуацію у країні лікарні гостро відчувають потребу в донорській крові. Працівники ЗОШ №3 та родини учнів узяли участь у цій акції і, сподіваємося, врятували не одне життя.

Другим кроком до добра став благодійний ярмарок на підтримку українських воїнів із зони АТО, які в надскладних умовах героїчно, жертвуючи своїм здоров'ям і життям, захищають нас, бережуть мир та спокій Миргородщини.

На ярмарку можна було придбати різноманітні смаколики: печиво, рогалики, торти, пироги, желе та багато іншого. У цьому заході взяли участь учні  1-11 класів зі своїми батьками, а також учителі та інші  працівники школи.

Усі кошти в розмірі 2110 гривень були перераховані на рахунок благодійного фонду "Єдиний координаційний центр з надання допомоги патріотам Миргородщини, які беруть участь в АТО" на виготовлення бронепластин для бронежилетів.

У школі була організована волонтерська група щодо збору речей для осіб, які переміщуються з тимчасово окупованої території  та зони АТО до Миргорода. Небайдужі приносили теплий одяг, взуття, засоби особистої гігієни тощо. Ці речі розподілено між родинами учнів нашої школи, які прибули зі сходу України.

Найвища наука життя - мудрість, а найвища мудрість - бути добрим. Добра багато не буває! Тож творімо ДОБРО!

В.Горбань,

учитель української мови і літератури

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]