Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Звітно-виборча конференція Полтавського регіонального відділення АМУ
2015-12-18

У Миргороді відбулося засідання Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України. Темою зібрання стала звітно-виборча конференція. Розпочинаючи конференцію виконавчий директор Галина Безносик повідомила, що у 2015 році регіональному відділенню Асоціації міст України виповнюється 20 років. До складу цієї організації входять  36 представників органів місцевого самоврядування з 15-ти  міст, 13-ти  селищ і 8 сіл. Галина Безносик розповіла про  діяльність організації в поточному році, і повідомила,  що регіональне відділення АМУ визнано одним з найпотужнішим в Україні.

Потім на порядку денному зібрання, головуючим якого обрали міського голову Сергія Соломаху, було заслухано фінансовий звіт, затверджено персональний, кількісний та керівний склад регіонального відділення. Головою Правління Асоціації міст України та  Полтавського регіонального відділення АМУ було обрано міського голову Сергія Соломаху. Сергій Павлович подякував за довіру та привітав новобраних керівників міських та селищних і сільських громад, які  стали членами АМУ та Полтавщини.

Далі на засіданні вирішували низку організаційних питань. Зокрема, виконавчим директором регіонального відділення АМУ переобрали Галину Безносик. Також на конференції було затверджено керівний склад правління та ревізійної комісії, кандидатури делегатів, пропозиції щодо персонального складу членів правління АМУ та кандидатур на посаду Президента, віце-президента АМУ і делегатів на загальні збори, обговорено питання членських внесків.

Окрім питань порядку денного, учасники засідання висловили своє бачення нинішніх реформ, обговорили низку актуальних та болючих питань, що виникають у роботі органів місцевого самоврядування, та пригадали історію створення регіонально відділення АМУ.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]