Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Звітно-виборча конференція чорнобильців
2017-01-30

На чергових звітно-виборчих зборах члени Миргородського міськрайонного громадського об’єднання “Союз Чорнобиль” обговорили напрацювання та висловити проблеми, що сьогодні хвилюють дану категорію населення. На загальних зборах розглянули питання, що хвилюють чорнобильців. Найголовніші з них стосувалися медичного та пенсійного забезпечення, компенсації пільг за перевезення та харчування, порядку оформлення путівок на оздоровлення, отримання ліків за пільговими рецептами.

 На запитання чорнобильців відповідали представники управління соціального захисту населення, медичної сфери, міської та районної рад. Заступник Миргородського міського голови, депутат Полтавської обласної ради Костянтин Кірпосенко запевнив, що міська влада й надалі, у межах своїх повноважень, підтримуватиме людей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи з міського бюджету на 2017 рік виділили 100 тисяч гривень на безоплатне пільгове придбання ліків, 111 тисяч — на надання разової допомоги, 10 тисяч на пільговий проїзд, 50 тисяч гривень на санаторно-курортне лікування чорнобильців другої категорії. Нагадаємо, перша категорія оздоровлюється за рахунок коштів держбюджету.

Присутні також  заслухали звіт голови Миргородського об'єднання «Союз Чорнобиль» Миколи Назаренка, який інформував про основні напрямки діяльності організації за останній період.

Далі перейшли до процедури обрання нового керівного складу. Микола Назаренко повторно обиратися за станом здоров’я відмовився.  Тож за результатами підрахунку більшості голосів головою Миргородського об'єднання «Союз Чорнобиль» став Сергій Гонтаровський.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]