Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зустріч міського голови з активістами мікрорайону "Лісок"
2019-12-13

Міський голова продовжує спілкуватися з жителями мікрорайонів, щоб  під час підготовки бюджету на наступний рік врахувати потреби та закласти необхідні кошти для вирішення пріоритетних питань. 12 грудня Сергій Соломаха провів виїзний прийом миргородців у мікрорайоні "Лісок" та разом з головою ради  цього мікрорайону Олексієм Ставицьким оглянули проблемні ділянки, обговорили шляхи вирішення актуальних питань з депутатами  округу.

За "круглим столом" із депутатами міський голова розповів про особливості бюджету на 2020 рік. Депутати цікавилися майбутніми виборами, ситуацією з перспективою створення ОТГ. Лунали пропозиції щодо  поліпшення благоустрою мікрорайону.

Питання, які порушували жителі цього мікрорайону були різного характеру: підсипка та асфальтування вулиць і провулків, продовження робіт по прокладанню водогонів, відновлення каналізаційних мереж, облаштування "лежачих" поліцейських, ремонт будинків, забезпечення контейнерами для сміття на Гаряжиному хуторі, благоустрій прибудинкових територій.

Спілкуючись із громадянами міський голова уважно вислухав проблеми, розповів шляхи їх вирішення. А ще Сергій Соломаха подякував головам вуличних і будинкових комітетів, які взяли на себе відповідальність та згуртовують людей для покращення умов проживання, виявляють високу громадську позицію і роблять це безкоштовно.

Також мешканці дякували за асфальтування та підсипку доріг і сподіваються на їх продовження.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]