Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зелена естафета
2018-06-13

У Черкасах підбили підсумки 1 Всеукраїнського юннатівського природоохоронного руху «Зелена естафета» на базі комунального закладу «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради». В склад делегації від Полтавської області входили методист ЦЕНТУМ м.Миргорода Ломовцева І.М. та вихованки ЦЕНТУМ Погоська Уляна та Онищенко Анна.

Мета заходу – поширення практичної природоохоронної роботи в закладах загальної середньої освіти та закладах позашкільної освіти, залучення учнівської молоді до заходів щодо збереження та поліпшення стану довкілля, формування її життєвих компетентностей у контексті  ідей сталого розвитку суспільства. Учасниками  фінального етапу Всеукраїнського юннатівського природоохоронного руху «Зелена естафета» у м. Черкаси були команди закладів загальної середньої освіти та команди закладів позашкільної освіти з 12 областей – переможці обласних етапів юннатівського природоохоронного руху «Зелена естафета» з Вінницької, Дніпропетровської, Закарпатської, Запорізької, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Черкаської, Чернігівської областей.

В урочистому відкритті взяли участь директор Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України, доктор педагогічних наук, професор Володимир Валентинович Вербицький, директор управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації Валерій Вікторович Данилевський, Голова Всеукраїнської екологічної асоціації «Зелений світ» Юрій Іванович Самойленко та директор Комунального закладу «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» Людмила Василівна Давиденко.

В програмі «Зеленої естафети» були творчі звіти команд закладів загальної середньої освіти та команд закладів позашкільної освіти за трьома напрямами: «Практична природоохоронна робота»; «Просвітницька природоохоронна робота»; «Навчально-виховна робота з охорони природи».

Також були проведені індивідуальні змагання на звання кращого природо охоронця - практика з моніторингу навколишнього природного середовища  в природі, що провели викладачі Черкаського державного технологічного університету, та складання тестових завдань кожним учасником фіналу.

Цікаві зустрічі відбулися в Черкаському державному технологічному університеті: з ректором університету, кандидатом наук з державного управління, доцентом Олегом Олександровичем Григором. Викладачами кафедри екології, кафедри хімії. Захоплюючими були екскурсії до музею радіотехніки та музею історії університету. Багато вражень залишилося від подорожі козацьким Чигирином та екскурсії до Черкаського міського зоопарку.

За результатами фінального етапу Всеукраїнського юннатівського природоохоронного руху «Зелена естафета» 2017-2018 н.р.. були визнані переможцями в юннатівському природоохоронному русі та нагороджені перехідним Зеленим Прапором: номінація «Заклад загальної середньої освіти»:

Вовковиївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Демидівського району Рівненської області; номінація «Заклад позашкільної освіти»:Вінницька обласна станція юних натуралістів.

Наша команда серед закладів позашкільної освіти виборола 3 місце.

Дякуємо за допомогу в організації поїздки директору Полтавського обласного еколого – натуралістичного центру учнівської молоді Бедніні В.Г, начальнику відділу освіти Миргородської міської ради Колибельнік Т.М. та директору ЗОШ I - III ступенів № 1 ім.Панаса Мирного Фененко В.В.

 Колектив ЦЕНТУМ м. Миргорода

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]