Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати
2021-02-17

Під головуванням заступника міського голови, голови комісії Наталії Молочко відбулось чергове засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Комісією розглянуто питання про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати на Державному підприємстві «Миргородський гренажний завод», ДП ДАК «Хліб України» «Миргородський комбінат хлібопродуктів №1» та питання про хід провадження у справі про банкрутство на ТОВ «Миргородм’ясопром». На засіданні були присутні керівники  підприємств боржників. Згідно зі статистичними даними, станом на 01.02.2021 року загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати у громаді  становила 681,3 тис. грн. На двох підприємствах, які віднесені до категорії банкрути, має місце заборгованість із виплати заробітної плати, а саме: ТОВ «Миргородм’ясопром» - 90,2 тис. грн., ДП ДАК «Хліб України» «Миргородський комбінат хлібопродуктів №1» - 566,7 тис. грн. Арбітражні керуючі підприємств-банкрутів постійно інформують  про роботу щодо прискорення проведення ліквідаційної процедури та погашення заборгованості із виплати заробітної плати. На економічно активному підприємстві – Державне підприємство Миргородський гренажний завод станом на 01.02.2021 року заборгованість із виплати заробітної плати становила  - 24,4 тис. грн., яка  станом на 18.02.2021 року становить 8,4 тис. грн. Керівниками підприємств-боржників розроблено графіки погашення заборгованості із виплати заробітної плати, які постійно контролюються членами тимчасової комісії.

На засіданні тимчасової комісії заслухані звіти боржників та прийняті відповідні рішення.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]