Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання комісії з соціальних питань
2021-02-18

Відбулося засідання постійної комісії Миргородської міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров'я, материнства і дитинства. У межах підготовки сесії, комісія опрацювала  профільні питання та обговорила низку актуальних питань у сфері охорони здоров'я.

Порядок денний засідання:

  1. Про порушення клопотання щодо присвоєння почесного звання „Мати – героїня” Оспіщевій Н.Г.
  2. Про затвердження Методики відшкодування перевізникам, які здійснюють пасажирські перевезення на території Миргородської міської територіальної громади, компенсації за пільгове перевезення окремих категорій громадян.
  3. Про дозвіл на передачу майна.
  4. Про передачу майна.
  5. Про затвердження Положення про відділ "Центр надання адміністративних послуг" виконавчого комітету Миргородської міської ради в новій редакції та Регламенту відділу "Центр надання адміністративних послуг" виконавчого комітету Миргородської міської ради в новій редакції.
  6. Про затвердження Положення про відділ реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань  виконавчого комітету Миргородської міської ради.
  7. Про затвердження Положення про відділ реєстрації прав на нерухоме майно виконавчого комітету Миргородської міської ради.
  8. Про внесення змін до рішення 3 сесії міської ради 8 скликання від 24 грудня 2020 року № 110 «Про прийняття до комунальної власності Миргородської міської територіальної громади майна облікованого на балансі Миргородського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».
  9. Про затвердження акта приймання-передачі у власність Миргородської міської територіальної громади КНП " Миргородська ЦРЛ" Миргородської районної ради".
  10. Про внесення змін до рішення 3 сесії Миргородської міської ради 8 скликання від 24.12.2020 року № 116 "Про прийняття у власність Миргородської міської територіальної громади КНП "Миргородський ЦПМСД" Миргородської районної ради.
  11. Про внесення змін до рішення 3 сесії міської ради 8 скликання від 24 грудня 2020 року № 77 «Про затвердження Програми підтримки та розвитку комунального некомерційного підприємства "Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Миргородської міської ради Полтавської області на 2021 рік».
  12. Про прийняття у комунальну власність амбулаторії в селі Петрівці Миргородського району Полтавської області.
  13. Про підсумки роботи КНП "Миргородська лікарня інтенсивного лікування" Миргородської міської ради за 2020 рік та перспективи розвитку закладу на 2021 рік.

Після детального опрацювання проєктів рішень, комісія погодила їх на винесення до затвердження сесією, а також надала  окремі рекомендації керівникам профільних підрозділів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]