Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання голів депутатських фракцій
2018-02-05

Відбулося засідання керівників депутатських фракцій Миргородської міської ради. Ініціював нараду міський голова Сергій Соломаха. Він повідомив, що на чергову сесію Полтавської обласної ради планують винести питання про реорганізацію ОКВПВКГ "Миргородводоканал" шляхом злиття з КП ПОР "Полтававодоканал". Тож питання, яке було внесено на порядок денний, стосувалося подальшої роботи комунального підприємства. Міський голова також зауважив, що були неодноразові звернення до обласної ради щодо передачі підприємства на утримання миргородській громаді, однак на сесійні засідання рішення так і не винесли.

В.о. директора ОКВПВКГ "Миргородводоканал" Андрій Беркунов повідомив, що на підприємстві склалася критична фінансово-економічна ситуація. Існують значні борги по зарплаті та за використану електроенергію перед ПАТ "Полтаваобленерго". Якщо раніше різницю перекривали державними коштами по програмі "Субсидій", то віднедавна постановою Кабміну, відшкодовані кошти підприємству передбачено використовувати лише на сплату податків. Зважаючи на велику кількість абонентів-субсидіантів, підприємство недоотримало більше 400 тис.грн. державних коштів. Груднева заборгованість по зарплаті і енергоносіях становить близько 950 тис.грн. Складна економічна ситуація призвела до накопичення значних боргів та нездорової ситуації в колективі. Про складну ситуацію на підприємстві Андрій Беркунов поставив до відому і обласне керівництво.

Заслухавши інформацію Андрія Беркунова, депутати у стислий термін доручили керівнику підготувати розгорнутий фінансовий звіт, необхідний для прийняття обґрунтованого і виважено рішення щодо подальшої діяльності цього підприємства.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]