Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Запрошуємо на змагання особисто-командної першості Миргорода з водного туризму
2019-05-19

Змагання проводяться 19 травня 2019 р на р. Хорол (в районі міського пляжу) відбудуться змагання особисто-командної першості м.Миргорода з водного туризму. Початок змагань о 10.00 год.

 

До участі у змаганнях допускаються команди організацій підприємств , навчальних закладів та збірні команди міста Миргорода незалежно від віку. Склад команди – 6 чол.,з них не менше 3 жінок. Змагання проводяться серед екіпажей у складі 3 чоловік незалежно від статі. Діти молодші 2006 року народження допускаються до старту лише у якості середнього пасажира у одному екіпажі з одним з батьків. Попередні заявки приймаються до п’ятниці 17 травня до 14 -00 за тел.: 58320 або на Вайбер 0970221033. Остаточні заявки з медичними допусками на місці старту 19.05. 

ПОЛОЖЕННЯ особисто-командної першості м. Миргорода  з водного туризму

1. Мета змагань
  1.1 Популяризація і подальший розвиток спортивного туризму, підвищення
  спортивної майстерності, виявлення найсильніших спортсменів, пропаганда здорового способу життя, організація змістовного відпочинку населення.
  2. Термін та місце проведення
  2.1. Змагання проводяться 19 травня 2019 р на р. Хорол в районі міського пляжу Початок змагань о 10.00 год. Точне місце буде визначено після подачі попередніх заявок.
  3. Керівництво змаганнями
  3.1. Загальне керівництво підготовкою та проведенням змагань здійснює відділ спорту і молоді Миргородської міської ради та Миргородський міський Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Безпосередне проведення змагань та відповідальність за збереження життя та здоров’я учасників покладається на Головну суддівську колегію (далі ГСК). , яка затверджується відділом спорту та молоді . 
  4. Учасники змагань
  4.1. До участі у змаганнях допускаються команди організацій підприємств , навчальних закладів та збірні команди міста Миргорода незалежно від віку. Склад команди – 6 чол.,з них не менше 3 жінок. Змагання проводяться серед екіпажей у складі 3 чоловік незалежно від статі. Діти молодші 2006 року народження допускаються до старту лише у якості середнього пасажира у одному екіпажі з одним з батьків. Кількість груп буде визначена ГСК напередодні старту в залежності від поданих попередніх заявок
  4.2 Всього від команди виступають 2 екіпажі. В особистому заліку кількість учасників не обмежена.
  4. 3. Всі учасники змагань забезпечуються байдарками, веслами та рятувальними жилетами, які обов’язково повинні бути застебнутими. Допускається участь на власних байдарках – трійках будь якої конструкції, допущених ГСК.
  4.3 Попередні заявки приймаються до п’ятниці 17 травня до 14 -00 за тел.: 58320 або на Вайбер 0970221033. Остаточні заявки з медичними допусками на місці старту 19.05. 
  5. Визначення переможців
  5.1. Переможці в особистому заліку визначаються серед екіпажів в кожній групі окремо. 
  5.2. Командний залік підводиться по найменшій сумі місць 2 екіпажей 
  6. Нагородження
  6.1. Переможці та призери нагороджуються призами та грамотами відділу спорту і молоді Миргородської міської ради. Всі учасники змагань незалежно від зайнятих місць нагороджуються пам’ятними фотоколлажами.

7. Фінансування
  7.1. Організація, проведення змагань та нагородження за рахунок відділу спорту і молоді Миргородської міської ради .

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]