Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
ЗАПРОШУЄМО ГРОМАДСЬКІСТЬ до участі у спостереженні за проведенням ЗНО-2015
2015-03-10

Громадською радою при Полтавській облдержадміністрації спільно з Харківським регіональним центром оцінювання якості освіти проводиться набір громадських спостерігачів для участі у спостереженні за проведенням у 2015 році зовнішнього незалежного оцінювання якості освіти (скорочено - ЗНО-2015).

У Полтавській області ЗНО-2015 проводитиметься у термін із 24.04.2015 до 26.06.2015 за 12-ма предметами у межах 6-ти округів на 51-ому пункті проведення ЗНО: у м.Полтаві буде створено 21 пункт, у м.Кременчуці - 13, у м.Лубнах - 7, у м.Миргороді - 4, у м.Гадячі - 4, у м.Пирятині - 2.

Відповідно до Положення про громадське спостереження за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень випускників загальноосвітніх навчальних закладів, затвердженого наказом МОНМСУ від 25.11.2011  №1354, громадське спостереження за проведенням ЗНО здійснюється громадськими організаціями, батьківськими комітетами, піклувальними радами навчальних закладів, засобами масової інформації (суб'єктами громадського спостереження) та безпосередньо забезпечується через діяльність громадських спостерігачів, делегованих суб'єктами громадського спостереження.

Громадськими спостерігачами можуть бути особи, які досягли 18-річного віку й делеговані суб'єктами громадського спостереження для здійснення громадського спостереження за проведенням ЗНО.

Статус громадського спостерігача надається особам після їх реєстрації в Українському або регіональних центрах оцінювання якості освіти. У посвідченні громадського спостерігача обов'язково зазначається територія, у межах якої він має право здійснювати свої повноваження.

Громадські спостерігачі здійснюють свою діяльність на громадських засадах.

Громадські спостерігачі, делеговані піклувальними радами та батьківськими комітетами навчальних закладів системи загальної середньої освіти, не можуть залучатися для спостереження в пункті тестування, де проходять ЗНО учні цього навчального закладу. Не можуть залучатися для спостереження за ЗНО близькі особи абітурієнтів, які проходять ЗНО у пункті тестування.

Кандидатури для участі у громадському спостереженні під час ЗНО-2015 у Полтавській області для їхнього подальшого інструктування можна подавати до 15 березня 2015 року до Громадської ради при облдержадміністрації (м.Полтава, вул.Жовтнева, 45, к. 115) або на адресу електронної пошти [email protected].

Планується, що Харківським регіональним центром оцінювання якості освіти ближчим часом буде проведено брифінг для регіональних ЗМІ та обласний інструктивний семінар для громадських спостерігачів. 

Довідки за телефонами:  05322-7-17-05,  0532-56-95-39.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]