Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Захід– лекція «Питання пенсійного забезпечення»
2019-11-07

Спеціалісти Миргородського об’єднаного Пенсійного фонду України в Полтавській області систематично проводять лекції для студентів Університету третього віку. З метою роз’яснення пенсійного законодавства України та своєчасного інформування про законодавчі зміни начальник відділу з питань перерахунків пенсій №12 Головного управління ПФУ в Полтавській області Наталія Іванівна Гришко та головний спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету Головного управління ПФУ в Полтавській області Оксана Іванівна Лось прочитали лекцію для підопічних Територіального центру під назвою «Питання пенсійного забезпечення».

Присутніх цікавило, в першу чергу, на скільки підвищиться їх пенсія з грудня 2019 року. Також під час заходу обговорювались питання призначення, перерахунку пенсій та зміни в пенсійному законодавстві. Надана інформація була дуже цікавою і корисною. Слухачі мали можливість поставити актуальні для кожного запитання, на які отримали вичерпні відповіді. Читачі лекції вислухали проблеми та побажання студентів Університету третього віку та запросили бажаючих на індивідуальне консультування до Миргородського об’єднаного УПФ України, що знаходиться за адресою: вул. Гоголя, 107. Наприкінці зустрічі присутні отримали інформаційні буклети та листівки.

Щиро дякуємо начальнику відділу обслуговування громадян Головного управління ПФУ в Полтавській області Віктору Васильовичу Бакалу за організацію цікавої та змістовної лекції для підопічних Територіального центру, - повідомили в Терцентрі.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]