Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
З 1 жовтня 2018 року внесено зміни до порядку надання субсидій
2018-10-30

У зв’язку з початком опалювального періоду більшості громадян управлінням соціального захисту населення Миргородської міської ради буде проведено автоматичне призначення житлових субсидій з 01.10.2018 року, а саме 5744 сім’ям без особистого звернення.

Взагалі на опалювальний період очікується призначення субсидій 7744 домоволодінням міста. Управління соціального захисту населення Миргородської міської ради продовжує приймати заяви мешканців на призначення субсидій.

            Сім’ї, які не отримували житлову субсидію з різних причин в літній період звертаються до управління соціального захисту населення. Станом на 25.10.2018 року подано 895 заяв та декларацій, в т.ч. 544 за рішенням комісій. Прийом громадян проводиться щоденно з 8.00 до 17.00 години, за попереднім записом та за нагальною потребою. Спеціалісти управління працюють з перевантаженням у цей напружений період.

            Кабінетом Міністрів України 17 жовтня 2018 року прийнято постанову № 841, якою внесено зміни до Порядку надання житлових субсидій, зокрема:

  • житлова субсидія не призначається, якщо опалювальна площа житлового приміщення перевищує 120 кв. метрів для квартир у багатоповерховому будинку, 200 кв. метрів для індивідуальних будинків ( крім житлових приміщень дитячих будинків сімейного типу, а також житлових приміщень (будинків, на які оформлено два і більше окремі особові рахунки, за умови, що особовий рахунок було розділено до 1 травня 2018 року  і опалювальна площа частини житлового приміщення кожного домогосподарства, на яку призначається субсидія, не перевищує 120 кв. метрів для квартири, 200 кв. метрів для індивідуального будинку);
  • житлова субсидія не призначається, якщо у складі домогосподарства або у складі сім’ї члена домогосподарства є особи, які за даними Єдиного реєстру боржників, мають заборгованість за виконавчими провадженнями про стягнення аліментів понад три місяці ( крім осіб, які є алко- або наркозалежними, що підтверджується довідкою від лікаря);
  • у разі коли вартість фактично використаної послуги менша, ніж обов’язкова частка витрат на оплату цієї послуги, громадяни сплачують її фактичну вартість.

Постанова набрала чинності з дня опублікування і застосовується з 01.10.2018 року. Після надходження  змін до програмного комплексу розпочнеться обрахунок субсидій без звернень та прийнятих заяв і декларацій.

Громадяни, які не встигли подати документи на субсидію в жовтні, можуть це зробити в листопаді і субсидія буде призначена з жовтня, тобто з початку опалювального сезону.

                                                                                              Начальник відділу грошових

                                                                                              виплат та компенсацій УСЗН

                                                                                              Миргородської міської ради

                                                                                              Савенкова Г.В.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]