Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
З 1 по 28 лютого триватиме конкурс «Підтримай Вікімандри українською»
2018-02-07

З 1 по 28 лютого триватиме конкурс «Підтримай Вікімандри українською». Його мета – наповнення вільного ілюстрованого онлайн-путівника довідковою інформацією про подорожі українською й іншими мовами. Вікімандри – один із проектів фонду Вікімедіа, найвідомішим проектом якого є всесвітньо знана вільна енциклопедія Вікіпедія.

Завданням конкурсу «Підтримай Вікімандри українською» є наповнення вільного путівника довідковою інформацією про подорожі українською мовою й надання практичної інформації про Україну іншими мовами. На нашу думку, проект Вікімандри має потенціал стати найповнішим вільним путівником, що міститиме найбільшу кількість цікавої та важливої інформації. ГО «Вікімедіа Україна» готова провести тренінги з редагування Вікімандрів.

У конкурсі можуть взяти участь усі охочі. Завдання конкурсантів – створювати нові й покращувати опубліковані у Вікімандрах статті українською мовою, а також створювати нові статті про Україну іноземними мовами. Учасники мають бути зареєстрованими у Вікіпроектах (зробити це можна за посиланням у правому верхньому куті).

Призовий фонд конкурсу становить 16 тисяч гривень. Головний приз – туристична поїздка в межах України. 2–10 місця у загальному заліку – сертифікати в онлайн-магазинах на туристичне, велосипедне приладдя тощо.

Організатори конкурсу вважають, що проведення конкурсу «Підтримай Вікімандри українською» дасть можливість поділитися своїми враженнями з мандрівниками й підготуватися до нових мандрівок, а головне – створити якісний контент про куточки України й одночасно доповнити вільний путівник українською мовою.

Детальніше із регламентом конкурсу можна ознайомитися за лінком: uk.wikivoyage.org/wiki/Вікімандри:Підтримай_Вікімандри_українською.

Приклади оформлення статей про міста, маршрути, аеропорти uk.wikivoyage.org/wiki/На_Говерлу_і_Прутецькі_водоспади, uk.wikivoyage.org/wiki/Київ, uk.wikivoyage.org/wiki/Мехіко_(аеропорт).

Перед написанням статті необхідно ознайомитися з матеріалами на сторінці uk.wikivoyage.org/wiki/Вікімандри:Довідка.

З пропозиціями щодо співпраці й запитаннями звертатися до організаційного комітету конкурсу: [email protected].

 

Прес-служба ГО «Вікімедіа Україна»

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]