Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Виїзний прийом міського голови у "Мінзаводському"
2019-11-27

Проблемні питання мікрорайонів особисто вивчає міський голова Сергій Соломаха. На цьому тижні очільник міста проводить виїзні прийоми громадян. 26 листопада діалог влади і громади відбувся у мікрорайоні "Мінзаводський".

Перед тим, як поспілкуватися з жителями, міський голова разом з головою ради мікрорайону Віталієм Сєровим оглянули найпроблемніші ділянки "Мінзаводського". Пройшлися вулицями і провулками, обговорили першочергові заходи з благоустрою.

Під час спілкування з депутатами цього округу міський голова розповів про бюджет наступного року. За словами Сергія Соломахи, бюджет 2020 буде непростим. Тому перед ухваленням головного фінансового кошторису міста необхідно ретельно вивчити потреби, визначити пріоритети та розподілити видатки по напрямах і галузях міського господарства, врахувати проєктні зобов'язання та муніципальні програми.

Депутати цього мікрорайону: Наталія Гирка, Сергій Михайленко, Марина Заливча, Олена Гречко, Віталій Гречко, Михайло Карбан  деталізували питання, які турбують жителів: водовідведення, підсипка, грейдерування та асфальтування доріг, облаштування закритих сміттєвих майданчиків, освітлення окремих провулків та вулиць, облаштування додаткової зупинки громадського транспорту по вулиці Висоцького, ремонт житлового фонду.

Мешканці, які прийшли на виїзний прийом до міського голови, порушували питання дольової участі виконання робіт з ремонту доріг та житла, утримання житла, мешканці якого не визначилися із формою правління. Жителі приватного сектору цікавилися, як отримати фінансову допомогу для проведення енергоефективних заходів, ремонтом доріг, облаштуванням водовідведення, організацією вивезення сміття, благоустроєм території.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]