Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Виїзний прийом громадян міським головою у мікрорайоні "Почапці"
2019-12-11

10 грудня міський голова Сергій Соломаха спілкувався із жителями мікрорайону "Почапці". На виїзному прийомі громадяни порушили питання різного характеру. Серед найнагальніших – асфальтування та підсипка доріг, ремонт дитячого садка, облаштування будинку культури, вуличне освітлення, отримання контейнерів для сміття.

Перед проведенням прийому міський голова разом із головою ради цього мікрорайону Григорієм Семененком та секретарем Валентиною Позичайло проінспектували найболючіші місця, відвідалу амбулаторію,яка добудовується.

У ході розмови з депутатами цього мікрорайону також акцент було зроблено на необхідності порятунку об'єктів інфраструктури, вирішення  питання яких затяглося в часі, адже вони не перебувають у підпорядкуванні міської громади. Мова йшла про дитячий садочок №7 "Яблунька" та приміщення колишнього будинку культури, в якому раніше працювала рада мікрорайону "Почапці".

Індивідуальні звернення стосувалися асфальтування доріг по вулицях Сластьона, Мельченка, Зубковського, Дружби.  Щебеневої підсипки вулиць Шовкопрядної та Миргородської. Жителі з вулиці Сластьона цікавилися питанням отримання контейнерів для сміття. Мешканці вулиці Мельченка скаржилися на порушення графіку заміни лампочок вуличного освітлення. На вулиці Сорочинській просять облаштувати додаткову зупинку та пішохідний  перехід напроти вулиці Декабристів. Біля будинків №27-35 по вулиці Короленка немає освітлення. Жителі вулиць Миргородської та Шовкопрядної просять зробити щебеневу висипку та звернути увагу комунальних служб на розчистку від снігу. Мешканці вулиці Дружби цікавилися, коли буде зроблено асфальтування вулиці з їх дольовою участю.  Також було порушено питання щодо забезпечення громадян інсуліном.

Міський голова уважно вислухав питання і пропозиції депутатів та громадян, надав роз'яснення. Пояснив причини, по яких міська влада не може вирішити окремі питання жителів цього мікрорайону. Спілкуючись із громадянами  Сергій Соломаха повідомив, що  нині триває формування проєкту бюджету на наступний рік  і міський голова хоче особисто знати проблеми кожного мікрорайону. Оскільки бюджет 2020 року буде непростим, тому під час його ухвалення будуть визначати пріоритетні заходи, але із врахування думок жителів кожного мікрорайону. 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]