Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Виїзний прийом громадян міським головою на "Личанці"
2019-12-12

Виїзний прийом громадян міським головою Сергієм Соломахою проведено у мікрорайоні "Личанка". 11 грудня міський голова спілкувався із активними жителями цього мікрорайону.  Тема зустрічі – обговорення проблемних питань, шляхи їх вирішення та фінансування заходів із благоустрою і ремонтних робіт у 2020 році.

Перед ухваленням бюджету на наступний рік міський голова Сергій Соломаха особисто вивчає питання кожного мікрорайону, щоб знати конкретні потреби і максимально закласти кошти для їх вирішення у бюджет 2020 року. Спілкуючись із депутатами та мешканцями Сергій Соломаха наголошує, що на кожен мікрорайон буде передбачено пропорційний розподіл коштів. По деяких сума збільшиться за рахунок грантів, які складають співфінансування проєктів, реалізація яких розпочалася раніше.

Якщо говорити про мікрорайон "Личанка", то глобальними проблемами тут є: продовження асфальтування вулиць та реконструкції вуличного освітлення, завершення відновлювальних робіт після ремонту водогону та розчищення системи водовідведення. Про це говорив голова ради мікрорайону, депутат міської ради Сергій Яковлєв. Разом із секретарем ради мікрорайону Ніною Логвин вони подякували міській владі за відремонтований Центр культури та дозвілля, збудовану амбулаторію та тротуар по вулиці Єрківській.

Депутати цього округу Анатолій Вороновський та Сергій Гатанюк порушили питання "шкільного автобусу", аварійних  будівель на території ЦРЛ, спилювання сухих дерев та асфальтування доріг.

Індивідуальні питання громадян стосувалися незавершеного будівництва водовідведення по вулиці Личанській, виділення землі під дитячий майданчик по вулиці Єрківській, низької напруги на частині вулиці Лісової, її асфальтування та закільцювання для можливого маршруту міського транспорту. На вулиці Гоголя, 181-А не завершено ремонтні роботи, розпочаті МКЖЕУ. Колективне звернення стосувалося відкриття магазину по провулку Сотенному.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]