Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Виїзне засідання міської комісії ТЕБ та НС
2021-07-13

Відбулося  виїзне засідання міської комісії ТЕБ та НС на  вулицю Я. Усика, де тривали роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що сталася внаслідок негоди, яка накрила Миргород 12 липня після обіду. Саме ця частина міста знаходиться у низині, а дощова каналізація,  не встигала справлятися із  пропуском  "великої" води. Значна маса води  скопилася саме на цю вулицю. Внаслідок зливи було підтоплено і двоповерховий будинок по вулиці Якова Усика,17. Найбільше постраждало жителі 3 квартир. На місці надзвичайної події працювали комунальники та рятувальники, однак швидко відкачати аномальну кількість опадів було не просто.

З власниками пітдоплених помешкань спілкувалися заступники міського голови та керівники комунальних служб. За дорученням очільника міста було здійснено поквартирний обхід з метою встановлення пошкодження майна та компенсації збитків постраждалим мешканцям з міського бюджету. За словами  першого заступника міського голови Олександра Острянина, від таких надзвичайних ситуацій ніхто не застрахований: "Підтоплення останнім часом стаються дуже часто.  Тому треба зробити все, аби упередити подібні ситуації з підтопленнями. Справді, це була аномальна злива, такого не пам’ятають навіть старожили. Але ми повинні зробити висновки, здійснити всі необхідні заходи і роботи, щоб мінімізувати можливі наслідки надзвичайних ситуацій".

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]