Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Виїзд експертів на котельню
2018-05-30

Планування технічних рішень по реконструкції котельні по вул.Прорізній, 4-а обговорили 28 травня 2018 року. Участь у зустрічі взяли технічний консультант Ярослав Кривопиш, менеджер проекту Олег Масленніков, начальник виробничо-технічного відділу ОКВПТГ "Миргородтеплоенерго" Юрій Ігнатченко. Обговорення відбулася в рамках проекту "Модернізація виробництва, постачання та споживання  теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO)". Супроводжувала експертів начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Миргородської міської ради Тетяна Усик.

Метою робочої зустрічі з візитом на котельню є підготовка технічного завдання для  виготовлення техніко-економічного обґрунтування (дослідження) робіт на котельні із подальшим виготовленням проектно-кошторисної документації та проведення Державної експертизи цієї документації. Виконавець цих робіт буде визначений на конкурсній основі за правилами Європейського Союзу.

  Також, предметом обговорення стало створення на території котельні додаткового оперативного складу палива, забезпечення протипожежної безпеки, розрахунків необхідних потужностей насосного обладнання та необхідності заміни горілок. Завданнями по забезпеченню складу паливом є проведення попереднього аналізу потенціалу доставки та виготовлення біопалива.  Експерти дійшли висновку, що для виконання усіх запланованих Проектом заходів необхідне детальне професійне планування.

Проект MO.GE.DI.CO реалізується у Миргороді в рамках другої фази Програми Європейського Союзу "Угода мерів – Демонстраційні Проекти 2". Термін виконання -  2018-2021 роки. Вартість проекту - 1 019,5 тис. євро, з яких грант від Європейського Союзу -  762,8 тис. євро, кошти міського бюджету – 256,7 тис. євро. Цілями Проекту є зниження викидів СО2 на 20% в рамках обраного теплового району міста, використання відновлювальних ресурсів, зниження тепловтрат при доставці теплоносія та енергоефективна модернізація дитячого садочку № 10.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]