Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Всеукраїнський XV шаховий фестиваль "Миргород - 2016"
2016-07-20

19 липня у Миргороді офіційно відкрили Всеукраїнський XV шаховий фестиваль "Миргород - 2016". Перемог за шахівницями та змістовного і цікавого дозвілля учасникам бажали заступник міського голови Костянтин Кірпосенко, начальник відділу у справах спорту, сім"ї та молоді Володимир Фісик, директор Миргородської ДЮСШ Анатолій Супруненко, головний суддя змагань, міжнародний арбітр Олег Товчига, ініціатор фестивалю, суддя національної категорії Валерій Яворовський, а відтепер і тренер ФІДЕ. Відповідний диплом йому вручив член виконкому Федерації шахів України Олег Товчига.

У цьогорічному фестивалі беруть участь понад 160 учасників. Географія фестивалю дещо звузилася, - каже Валерій Яворовський,- вплинула ситуація в країні, а щодо вікової категорії, то наймолодшому учаснику лише п’ять років, а найстаршому - скоро виповниться 80. Найбільше заявок надійшло від шахістів з Полтавської області.

У програмі фестивалю передбачено проведення 5 турнірів: турнір „А” – опен з обрахунком рейтингу FIDE; турнір „Б” – опен з обрахунком національного рейтингу (ІК України, ФІДЕ не більше 2250); турнір „В” – дитячий опен (2002 р.н. та молодше) з обрахунком національного рейтингу; турнір „Г” – рапід-турнір з обрахунком рейтингу член виконкому Федерації шахів України з швидких шахів; турнір „Д” – бліц-турнір з обрахунком рейтингу FIDE з бліцу.

Змагання проводяться у приміщенні Миргородської спеціалізованої школи № 5 під патронатом Миргородського міського голови Сергія Соломахи. Спонсори заходу: ПрАТ "Миргородкурорт", ПАТ" Миргородський завод мінеральних вод", за підтримки відділу у справах спорту сім"ї та молоді, Миргородської ДЮСШ, адміністрації Миргородської СШ №5. Урочисте закриття заходу відбудеться 25 липня о 14.30.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]