Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вперше у місті - Basketball Camp!
2020-09-02

28-30 серпня на базі Миргородської дитячо-юнацької спортивної школи відбувся пеший у місті Basketball Camp. Це спеціалізована баскетбольна подія, протягом якої діти віком від 10 до 17 років змогли удосконалити свої навички та вміння з баскетболу під керівництвом провідних тренерів України: Дмитра Коломийченка (головний тренер України з баскетболу U-16, старший тренер Одеської баскетбольної школи ім. О. Бєлостєнного), Василя Івлєва (помічник молодіжних чемпіонатів Європи у складі збірних команд України, багаторазовий учасник чемпіонатів Європи, тренер баскетбольної школи "Черкаські Мавпи" та Євгенія Ткаченка (помічник тренера команди U-16 Збірної України, багаторазовий призер чемпіонатів України, тренер баскетбольної школи "Черкаські Мавпи").

Три дні інтенсивних тренувань з професіоналами своєї справи дали результати: вихованці не тільки отримали заряд позитивних та незабутніх емоцій, але й суттєво підвищили рівень своєї індивідуальної майстерності. Такі форми роботи допомагають прививати дітям любов до спорту, вміння працювати з максимальною віддачею, працьовитість та дисциплінованість.
  Ініціатором проведення цієї події в місті стала Шавгарова Ірина – тренер з баскетболу ДЮСШ, яка приклала чимало зусиль для того, щоб кращий тренерський досвід привезти до міста Миргород. Партнерами заходу стали народний депутат України – Кулініч Олег Іванович, адміністрація ДЮСШ в обличчі директора – Макушенко Вікторії Леонідівни, відділ молоді і спорту Миргородської міської ради та ММЦФЗН "Спорт для всіх". Організатори заходу, отримавши низку схвальних відгуків учасників кемпу, планують зробити його традиційним у нашому місті.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]