Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вони боролись за нас...
2021-02-19

Тематичні заходи до Дня Героїв Небесної Сотні відбулися в селах  Петрівці, Трудолюб, Хомутець та Кибинці.  Лінійку-реквієм "Вони боролись за нас..." у Петрівцівській гімназії приурочили "Тим, хто в боротьбі за волю і кращу долю України не дожив до сьогоднішнього дня, спить у незнаних і безіменних могилах, цвіту нашого народу, його славним синам і донькам, які у розквіт сил віддали свою молодість, і, найдорожче, життя". 

 Діти вшанували пам'ять героїв Небесної Сотні та воїнів АТО хвилиною мовчання, поклали квіти до меморіальних дошок воїнів-земляків: Сергія  Никоненка і Олександра Тарасенка, які загинули на Сході. Безсмертні душі вбитих і закатованих відійшли в небо, але вони вічно житимуть в народній пам'яті, бо "Герої не вмирають!"

 Тематична лінійка відбулася і на території Трудолюбівської гімназії. Там вшанували пам’ять тих громадян, завдяки яким було змінено перебіг історії нашої держави під час подій Революції Гідності, тих, хто ціною власного життя захищав ідеали демократії, відстоював права та свободи людини, європейське майбутнє України. Поклали квіти до квіти до меморіальної дошки  воїна-земляка, вчителя  Трудолювіської школи, відомого коваля  Петра Федоряки.

Вшанували пам’ять про загиблих на Майдані і в селі Хомутець. У приміщенні будинку культури відбулася тематична акція.

Тематична година в селі Кибинці

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]