Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відзначення Міжнародного дня глухих
2017-10-02

У залі Миргородської територіальної організації  УТОГ відбувся урочистий захід, присвячений Міжнародному дню глухих, який традиційно відзначається в останню  неділю  вересня. На свято до Миргорода завітали: голова Полтавської обласної організації УТОГ Усенко Леонід Вікторович, інструктор-методист Полтавської обласної організації УТОГ Пушкіна Наталія Семенівна, перекладач Полтавської обласної організації УТОГ Баклицька Світлана Семенівна та учасники народного колективу клоунади «Полтавські галушки» Полтавського Будинку культури УТОГ.

    З теплими словами привітаннь та найкращих побажань до всіх присутніх звернувся голова Полтавської обласної організації УТОГ Усенко Леонід Вікторович і, користуючись нагодою, вручив за багаторічну сумлінну працю почесну грамоту Центрального правління УТОГ виконуючій обов’язки голови Миргородської територіальної організації  Калашник Наталії Дмитрівні.

    Святкова концертна програма була повністю орієнтована на слабочуючих людей. До уваги запрошених були представлені гумористичні сценічні постановки як у виконанні учасників народного колективу клоунади «Полтавські галушки» так і самодіяльних артистів-активістів Миргородської ТО УТОГ. Чудовий настрій також подарували гостям жестові пісні у виконанні Наталії Олешко.

    По закінченні концертної  програми для учасників святкового заходу був накритий солодкий стіл завдяки спонсорській допомозі ПП Хухри Л.М., яка завжди відгукується на прохання співробітників Миргородської ТО УТОГ та небайдужа до проблем слабочуючих людей.     

    Всі присутні на святі були вдячні організаторам за подаровані незабутні враження, теплу, щиру атмосферу та створений позитивний настрій.

 

                                                                                                                   Наталія Калашник,

                                                                                                       т.в.о. Миргородської ТО УТОГ

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]