Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбулося засідання виконавчого комітету
2015-12-22

22 грудня відбулося засідання виконавчого комітету Миргородської міської ради. Вів засідання міський голова Сергій Соломаха. На порядок денний було внесено чотири питання: про підсумки економічного і соціального розвитку у 2015 році та проект Програми економічного і соціального розвитку міста Миргорода на 2016 рік; про проект міського бюджету на 2016 рік; про підсумки виконання плану роботи виконавчого комітету у 2015 році та план роботи на 2016 рік та питання, не передбачені планом підготовки засідання виконавчого комітету.

Першим питанням було заслухано доповідь начальника відділу економічного прогнозування Оксани Голуб про підсумки економічного і соціального розвитку у 2015 році та проект Програми економічного і соціального розвитку міста Миргорода на 2016 рік. Докладно з інформацією можна ознайомитися за посиланням.

Із проектом бюджету на 2016 рік ознайомив начальник фінансового управління Сергій Скляр. Інформація розміщена за посиланням. Остаточне рішення з даних проектів буде прийнято після обговорення на сесії міської ради.

Також на засіданні виконавчого комітету було підбито підсумки роботи виконавчого комітету та затверджено план роботи на 2016 рік. З цього питання доповідала керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко.

На порядку денному виконавчого комітету також було прийнято рішення з питань архітектури та містобудування, підприємництва і торгівлі та ін.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]