Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбулося засідання депутатської комісії з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства
2015-03-12

Під головуванням заступника міського голови Антоніни Нікітченко відбулося засідання депутатської комісії з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства. На порядку денному йшлося про використання коштів з міського бюджету для обслуговування міського населення та законність платних послуг у лікарняних закладах. Представники медичних установ на рівні головних лікарів та економісти озвучили розподіл коштів по кожній складової галузі охорони здоров'я міста та району та відповіли на запитання депутатів.

Як повідомив начальник міського фінансового управління Сергій Скляр, кожного року міська рада передає трансферт на медичне обслуговування міського населення районній раді для фінансування Миргородської центральної районної лікарні. У 2014 році сума трансфертів становила 25,4 млн. грн., у 2015 році на ці цілі виділено 27 млн. грн.

Як розподіляють кошти на лікування пацієнтів, інформували головний лікар Миргородської ЦРЛ Ярослава Будний, директор Центру медико первинної медичної допомоги Лілія Павленко та економісти установ. Вони також пояснювали депутатам про законність платних послуг та використання власно зароблених надходжень від оренди приміщень.

Після тривалого діалогу, депутати запропонували медикам зустрітися ще раз на сесії міської ради, щоб більше депутатів змогли отримати достовірну інформацію про ситуацію з медичним обслуговуванням, а ще доручили керівникам медичних установ організувати роз’яснювальну кампанію   та інформувати населення про реформування медичної галузі.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 01 травня 2024 року

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]