Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбулася 16 сесія міської ради
2022-02-18

18 лютого відбулася 16 сесія Миргородської міської ради. До порядку денного було внесено 49 основних питань та два, які  запропонували депутати. Засідання проходило у відкритому режимі та транслювалося онлайн. У сесійній залі працювали 26 депутатів, вів засідання міський голова Сергій Соломаха.

Перше сесійне рішення стосувалося підсумків виконання Плану реалізації стратегічних напрямків економічного та соціального розвитку Миргородської міської територіальної громади на 2021-2023 роки за минулий рік. За словами заступника міського голови Наталії Молочко, Стратегія сталого розвитку Миргородського субрегіону передбачає 4 етапи реалізації. Наразі - активна фаза другого етапу. Загалом до Плану реалізації  внесено 56 проєктних  ідей,  з  яких у  2021  році  реалізовано  –  25,  або  44,8 % (з  них  10 - реалізовані повністю, 15 – реалізовано не повністю).  Відповідні проєкти реалізовані профільними відділами та управліннями міської ради з залученням представників бізнесу за стратегічними цілями. Ключові результати за 2021 рік за напрямом "Розвиток лікувально-бальнеологічної та рекреаційно-туристичної сфери": у 2021 році проведено технагляд за реконструкцією об'єкту старої будівлі школи №1 під школу мистецтв (виконано утеплення внутрішніх стін, замінено покрівлю, вікна, двері, встановлено системи вентиляції, організованого водовідведення даху, влаштовано зовнішні мережі водопостачання, каналізації, теплопостачання, влаштовано  внутрішні мережі, замінено систему опалення, проведено електромонтажні роботи, шпаклювання стін, влаштовано підлогу І та ІІ поверху, проведено опорядження підлоги. Завершені штукатурні роботи внутрішніх стін, перегородок). Для занять спортом на свіжому повітрі було встановлено мультифункціональні спортивні майданчики. У рамках фестивалю "Вуличних культур" (27 червня) на центральній площі міста відбулися: програма за участю представників молодіжних субкультур, розважальні заходи для молоді, концерт та дискотека. Облаштовується територія виставки "Козацького побуту під відкритим небом". Протягом серпня 2021 року на території проведено фестиваль козацької культури «Козацькі барви» та Український ковальський фестиваль ножових майстрів. На Миргородській станції юних туристів ім. Д. Гурамішвілі доукомплектували спортивну залу та спорядження для розвитку пішохідного туризму, закупили панелі скеледрому та доукомплектували страхувальні системи. 

Як пояснила доповідач, проєктні ідеї були відібрані в  рамках  стратегічних  цілей,  визначених  Стратегією сталого розвитку Миргородського субрегіону до 2028 року, а саме: «Розвиток бізнесу та зеленої економіки» - 13 проєктних ідей; «Розвиток лікувально-бальнеологічної та рекреаційно-туристичної сфери» - 23 проєктних ідей;  «Формування екобезпечного соціально-культурного простору ММТГ» - 14 проєктів;  «Покращення системи управління та активізація Миргородської міської територіальної громади» –7 проєктних ідей.

 Низка подальших рішень, які, після обговорення, теж підтримали депутати, передбачали оновлений перелік об'єктів по ремонту дорожньо-мостового господарства та робіт, пов'язаних із цією діяльністю, фінансової підтримки комунальних підприємств; співфінансування проєктів, які виконуються у співпраці з міжнародними та державними організаціями; надання згод на співпрацю з територіальними громадами; оптимізації лікувально-профілактичних закладів охорони здоров'я. У ході  сесії також було ухвалено рішення у контексті  соціального захисту населення та Комплексного плану просторового розвитку території Миргородської громади.

Рішення у галузі земельних  відносин ухвалювали блоками, з активним та дискусійним  обговоренням.

У "різному" депутати  розглянули питання  щодо  вартості проїду в  автобусних маршрутах Миргорода та вартості теплопостачання для категорії "підприємців-споживачів", офіси яких знаходяться у житлових будинках. 

 Фоторепортаж про засідання 16 сесії

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]