Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Весна на Королівщині
2017-03-28

День суботи 25 березня 2017 року видався на диво чудовий – сонячний, хоча і дещо прохолодний. Це був саме той день, якого чекала уся громада – і дорослі, і діти. Бо саме цього дня було здійснено черговий крок до втілення мрії – створення дитячого ігрового майданчику для дітей мікрорайону. Деякі елементи уже закуплені міською владою, і на даний час чекають лише на своє встановлення. Місцина, де він має бути розташований – це чудова зона зелених насаджень – острівець соснового лісу, територія якого була виділена міською радою на прохання місцевої громади.

Але чудовим він став не відразу. Непролазні хащі, які з часом утворювали чагарники та бур’яни серед яких переважала амброзія, на додаток – несанкціоновані сміттєзвалища – все це з часом могло створити нестерпні умови для проживання поруч людей. У вересневі дні осені минулого року, саме у дні святкування Дня міста, громадою вулиць мікрорайону  протягом декількох днів було проведено ряд суботників. Зважаючи на обсяг робіт - це була колосальна, титанічна праця, яка дозволила с оптимізмом будувати плани на майбутнє.
  І дорослі, і діти - усі працювали натхненно, з ентузіазмом. Люди різних поколінь, об’єднаних спільною, доброю справою. Серед найбільш активних хочеться відмітить: Ефимчук Наталію, Любивець Таю, Деркач Тетяну, Марченко Павла, Остапець Надію та всіх, хто брав участь у заходах з прибирання території. Безумовно, успішний результат праці був би не можливий без якісної допомоги комунальної служби міста - КП «Спецкомунтранс», що організувала швидке завантаження та вивіз сміття з місця проведення робіт. Рада мікрорайону « Личанка» дякує усім працівникам підприємства, які були задіяні безпосередньо під час робіт та майстру дільниці підприємства, яка безпосередньо керувала всіма технологічними процесами – Краснощік Галину Олександрівну.

Рада мікрорайону «Личанка»

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 22 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]