Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
В Україні запровадили нові правила маркування харчових продуктів
2019-02-06

Президент України Петро Порошенко підписав закон «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», який запроваджує нові правила їх маркування.Відповідна примітка з’явилася у картці законопроекту на офіційному сайті Верховної Ради.Згідно з законом встановлено загальні положення до маркування харчових продуктів та окремі правила щодо маркування певних видів харчових продуктів.

 

Зокрема, закон забороняє використовувати інформацію, що може ввести споживачів в оману. Законом встановлюються категорії обов’язкової інформації про харчові продукти та загальні вимоги до інформації про харчові продукти. Також Законом передбачено надання  споживачам інформації про вміст у харчових продуктах харчових добавок, допоміжних речовин для переробки та інших речовин чи продуктів, які, як свідчать дані проведених наукових досліджень, спричиняють алергічні реакції або  непереносимість.

Нагадаємо, парламент 6 грудня 2018 року прийняв у другому читанні законопроект №8450 "Про інформацію для споживачів про харчові продукти". Документ підтримав з другого разу 231 парламентар.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]