Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Успішний досвід децентралізації: маршрути успіхів
2019-05-27

У рамках впровадження проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID, відбувся навчальний візит до м. Бориспіль «Децентралізація як інструмент підвищення якості послуг та добробуту громади». Учасниками заходу були посадові особи органів місцевого самоврядування. Від Миргорода та від Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України було запрошено секретаря міської ради Наталію Гирку.

Навчальний візит в рамках загальнонаціональної програми обмінних візитів для посадових осіб органів місцевого самоврядування «Маршрути успіхів» проходив 22-23 травня у місті Борисполі. Міські голови 30 міст, їх заступники, представники органів місцевого самоврядування з усієї України приїхали в Бориспіль з метою обміну найкращим досвідом муніципального управління. Бориспільський міський голова Анатолій Федорчук  виступив із презентацією на тему «Успішний досвід децентралізації на місцевому рівні: інструменти підвищення якості послуг та добробуту містян», яка продемонструвала досягнення бориспільської громади, досвід вирішення місцевих проблем та впровадження новацій.

Учасники також відвідали новозбудований Бориспільський академічний ліцей, як приклад комплексного вирішення створення нового освітнього простору. У навчальному закладі гостям презентували проект «Нове шкільне харчування» від кулінарного експерта, керівника проекту «Нове шкільне харчування» Євгена Клопотенка.

Також гостям запропонували оглянути міський стадіон «Колос» та поля зі штучним покриттям для гри в хокей на траві, Європейську площу, як зразок функціонального та ефективного використання міського простору, заклад дошкільної освіти «Віночок», Олесницьке озеро, навчально-тренувальний комплекс і скеледром Центру туризму та краєзнавства на базі НВК «Гімназія Перспектива», Бориспільський муніципальний театр «Березіль».

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]