Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргородській ЦРЛ відремонтували пологове відділення
2017-11-16

У Миргородській центральній районній лікарні завершили капітальний ремонт пологового відділення. Для осучаснення палат та придбання нового медичного обладнання з міського бюджету виділили майже 1,5 мільйонів гривень.

Реформування системи охорони здоров'я передбачає створення на базі Миргорода Північного госпітального центру. До нього увійдуть медичні заклади Миргородського, Шишацького, Великобагачанського, Лохвицького та Гадяцького районів. Про це під час візиту в Миргородську ЦРЛ нагадав представник Департаменту охорони здоров'я Полтавської ОДА Ігор Перогов. За його словами, на виході також законопроект №6327, який також передбачає зміни у фінансуванні, в тому числі, і пологового відділення, і акушерських відділень, які будуть виконувати функцію міжрайонних.

Головний лікар лікарні Ярослав Будний розповів, що лікарі готуються приймати більшу кількість пацієнтів. Для цього виконано капітальний ремонт кардіологічного та хірургічного відділень, операційного блоку, травматологічного пункту, у подальшому планують відремонтувати інфекційне відділення та завершити ремонт дитячого відділення. Нині завершили капітальний ремонт пологового відділення. Близько 1,5 млн. грн. для осучаснення всього блоку виділили з міського бюджету за програмою "Здоров’я жителів міста Миргород". Як зазначив міський голова Сергій Соломаха, це частина видатків, передбачених на поліпшення якості медичних послуг. Оглянувши відділення після капітального ремонту, очільник міста відзначив якісне виконання ремонтних робіт. Сергій Соломаха подякував підрядній організації та всім, хто долучився до проведення ремонтної кампанії.

Фінансово допомагає лікарні і районна влада. Голова райдержадміністрації Юрій Коваленко каже, співпраця  не обмежується передачею державних трансфертів.

За словами завідувачки акушерсько-гінекологічного відділення Олена Афанасьєвої, ремонт у палатах сприятиме комфортному перебуванню вагітних, породіль, немовлят та їхніх родичів. Та найважливіше – це оновлення медичного обладнання в операційних залах.

Адміністрація Миргородської ЦРЛ та колектив акушерсько-гінекологічного відділення дякує міській і районній владі та депутатам за фінансову допомогу, а  ТОВ " Еркерс" - за якісно виконаний ремонт та сподівається на подальшу співпрацю.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]