Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргородській СШ №5 встановили вуличні тренажери
2018-09-10

У Миргороді продовжують облаштовувати шкільні подвір'я спортивним інвентарем. Чергове місце для занять фізичними вправами оновили в середній школі №5. 10 вересня відбулося урочисте відкриття майданчика, де встановлені тренажери. Почесне право перерізати символічну стрічку надали Президентові шкільного парламенту Марії Вербицькій та депутату Полтавської обласної ради Костянтину Кірпосенку.

В урочистому відкритті нового спортивного майданчика взяли участь міський голова Сергій Соломаха та депутат Полтавської обласної ради Костянтин Кірпосенко. Саме за сприяння обласного депутата було придбано 11 спортивних тренажерів. До спортивного комплексу входять тренажери для занять воркаутом. Всі необхідні роботи по встановленню обладнання виконали підрядники за кошти, виділені з міського бюджету. У вітальному слові Сергій Соломаха та Костянтин Кірпосенко побажали учням активного дозвілля. Вони також запросили мешканців, які живуть неподалік, долучатися до здорового способу життя та закликали не нівечити інвентар.

Директор СШ №5 Сергій Горобець подякував за подарунок, який презентували під час Дня фізкультури і спорту, що того дня влаштували на шкільному подвір'ї.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]