Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді військову присягу склали майбутні авіатори
2016-07-11

10 липня, в Миргородській бригаді тактичної авіації повітряного командування «Центр», близько 90 курсантів Національного Авіаційного Університету склали військову присягу на вірність українському народові. На знаменну подію приїхало кілька сотень батьків та рідних курсантів.

Мітинг, присвячений урочистій події, розпочав привітальним словом командир бригади тактичної авіації полковник Сергій Ялишев:

- Сьогодні у вас один з пам’ятних днів, що знаменує собою якісно новий епат у вашому житті. Ви приймаєте Військову присягу на вірність українському народові. В умовах особливого періоду, ще більшу шану викликає молодь, яка готова примножувати славні традиції нашого війська своїм патріотизмом, зміцнювати його духовний та військовий потенціал. Закликаю вас мобілізувати всі свої зусилля для сумлінного виконання взятих вами обов’язків по оволодінню військовими знаннями, вдосконалення бойового вишколу та професійної майстерності.

Відповідальний за стажування навчальної роти від кафедри військової підготовки НАУ, доцент кафедри експлуатації та ремонту літаків, вертольотів та авіаційного озброєння полковник запасу Михайло Тапол.


  На завершення урочистостей особовий склад навчальної роти пройшов урочистим маршем перед командування бригади та своїми рідними. За три тижня, ці курсанти складатимуть іспити за чотирма військово-обліковими спеціальностями. Після присвоєння первинного військового звання «молодший лейтенант запасу» вони поповнять ряди українських авіаторів, - повідомляє Повітряне командування "Центр".

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]